avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate ionut09

Activitate ionut09

Răspuns la discuția furt calificat
salut ...am rezolvat problema baiatu sia primit inelu inapoi si o zis casi retrage plangerea dar gaboru ala mia zis ca dosau merge mai departe ce se poate intampla ??
am rezolvat problema cu telefon am negociat cu victima cu niste bani si sa rezolvat s dus la politie si sia retras plangerea...=D> dar acuma a mai ramas o singura problema ..cea mai grea cea cu inelu am aflat ca sa dus omu la politie a facut reclamatie vad ca vrea sa o tina pe a lui...eu inelu lam dat la amanet dar a expirat contracu ca il scoteam deci inelu nu sil mai poate recupera era un inel de 18 k de 18 g....deci este vorba de cativa bani...am vorbit cu el sai dau bani pe inel dar el nu vrea si o tina pe a lui cu tot cu maicasa ....ce pot sa fac? ce fac cum ma descurc
nu mai am alte antecedente sunt elev am 18 ani nu am furat de la vreo ruda pur si simplu de la un baiat avea un inel de vanzare unde mam dus cu el la o scara si mia dat inelu si mam dus in scara el ma asteptat acolo si eu am iesit pe parea cealalta a scari deci nu e abuz sau altele ....cred ca mia facut dosar nushh ce credeti ca pot sa patesc ma duc la puscarie ???va rog ajutatima sa sthiu cum procedez
Discuție furt calificat
ma scuzati ca va deranjez da am si eu o problema am 2 furturi un telefon si un inel de aur cred ca mia facut dosar penal ma duc la puscarie??