avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate lauTM

Activitate lauTM

se pare ca poate m-a c-am luat valul dar avand in vedere ca era o sansa pt mine sa fac ceva .....se pare ca nu mai este .Legat de ce am aflat intradevar acuma sunt ceva mai informat si imi dau seama cum stau lucrurile
ok m-am lamurit deci desi pot obtine 100% acordul tuturor locatarilor, aproape ca stim c-am ce suma s-ar dori pt renuntare la uscatorie. DECI LEGAL nu o pot cumpara , atunci sa inteleg ca toate uscatoriile care s-au cumparat ( in schimbul mansardarilor, reparatiilor la blocuri ....sunt cu zecile sau sutele in Timisoara, sa inteleg ca sunt ilegale, sau aceeia ce au cumparat asa ceva s-au tzapit jalnic).

Sincer nu prea ma inteleg asa bine cu termenii astia pompozi din lege( de cacat) dar asa pe scurt sa inteleg sa o las balta , sa nu ma mai chinui sa cumpar acea uscatorie, nu voi putea transforma CF-ul apartamentului cu 2 camere in unul cu 3 . deci sa traiasca basescu si toti hotii din tzara asta bine.
deci sa inteleg ca daca 100% din locatari sunt dea acord nu pot cumpara uscatoria? adica ap cu 2 camere sa cumpere uscatoria si sa se transforme in ap cu 3 camere?
mersi, administratorul nu stie cat ar face eu trebuie sa ma interesez sa aduc pe cineva, vreo firma de constructii , vreun ag imo...legat de usa dintre ap si uscatorie cred ca voi merge la primarie si voi incerca la inspectorul de zona poate voi primi mai multe info de acolo
Buna

Am si eu nevoie de cateva sfaturi urgente .
Vreau sa cumpar o uscatorie de la ultimul etaj , toti locatarii sunt deacord, acuma nedumerirea mea este:
- langa acea uscatorie este ap meu actual deci vreau sa alipesc acea camera(uscatorie ) se poate face acest lucru? am inteles din cateva surse ca nu as putea deoarece zidul dintre uscatorie si ap este de rezistenta si nu pot face usa de trecere
- in momentul de fata nu este stabilita metoda de achizitionare adica ori o suma de bani ???? nu stiu cine o poate evalua , sau lucrari la bloc( instal, sanitare - zugravit,- usi si geamuri termopan.....) problema ar fi CINE IMI POATE SPUNE adevarata valuare a acel;ei camere 3x5
- se poate face alipirea la ap existent?

Va multumesc