avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Activitate vasiliugeo

Activitate vasiliugeo

Răspuns la discuția Virament salarii pe card bancar
Unde as putea sa verific daca decizia curtii constitutionale "DECIZIA Nr.859
din 16 iunie 2009" a trecut de parlament, ca la final asa scrie, ca se inainteaza parlamentului. Va intreb pentru ca mama mea lucreaza la primarie intr-o comuna si nu ar mai vrea sa primeasca baniii pe card, dar secretara zice ca nu se poate. mama e casiera deci are cine sa ridice banii. Ms anticipat
Inseamna ca ar trebui sa stau linistit avand in vedere si perioada care a trecut.
Va multumesc
SebastianB a scris:

Stimate domn,
In decurs a 3 ani de la data eliberarii ultimei facturi exista dovada unei intreruperi a termenului de prescriptie? Ganditi-va bine: o scrisoare recomandata pentru care ati semnat de primire, un telefon pe care dumneavoastra l-ati dat, orice alta hartie pe care ati semnat-o in legatura cu aceasta problema etc.?
Daca da, de la acea data la care, de exemplu, ati dat telefonul sau ati semnat hartia, se reincepe numaratoarea celor 3 ani.
Daca sunteti sigur de faptul ca in 3 ani nu s-a intamplat nimic de genul acesta, o idee buna ar fi sa-i atentionati asupra faptului ca hartuirea contravine legii si ca va puteti adresa instantei. ;)
Sfatul meu este sa mergeti la Biroul de Credit si sa cereti situatia dumneavoastra. In cazul in care acolo nu figurati cu nici o datorie, KSI poate sa... #-o

Buna seara,
Am si o intrebare, Cum pot verifica la Biroul de Credit pt ca sunt in aceeasi situatie? In cazul meu au trecut 6 ani de la ultima factura. Va multumesc mult!