avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Activitate Alex777

Activitate Alex777

In data de 28.04.2009 am primit in cutia postala un aviz de primire a unei recomandate. Ajuns la posta constat cu stupoare ca este o instiintare din partea Politiei Rutiere Cluj in care mi se solicita sa comunic datele de identificare a persoanei ce a condus vehiculul marca XXX cu nr. de inmatriculare YYY, acesta fiind inregistrat de aparatul radar la data de 13/03/2009 ora 03:47:22 , in localitatea Martinesti, DN1, KM459+150 cu viteza de 63,9 km/h pe un sector cu limita de 50km/h.

Acum apare problema. Aceasta masina intr-adevar imi apartine, numai ca are mai multe defectiuni tehnice ce o pun in imposibilitatea de deplasare. Aceasta masina nu s-a mai miscat din loc de aproape 2 (doi) ani de zile, iar eu nu am mai fost in zona Clujului de si mai multi ani. Aceasta masina este imposibil sa se fi aflat la acea data acolo. Aceasta masina de cand o am in posesie nu a iesit din raza municipiului Bucuresti. Numerele sunt la locul lor, asa ca nu pot sa cred decat ca este o eroare a aparatului radar. Inteleg ca exista si o poza drept proba. Este imposibil ca in aceea poza sa fie o masina XXX din anul 1988 de culoare rosie cu nr. de inmatriculare YYY

As dori sa stiu ce am de facut in acest caz. Din cate stiu o contestatie se rezolva in instanta, in acest caz trebuind sa ma deplasez la Cluj, iar pentru asta nu am timpul si resursele necesare.

Multumesc

P.S. Ceea ce am scris mai sus am trimis si prin fax impreuna cu instiintarea (solicitarea) primita, la numarul de fax ce figura in instiintarea respectiva