O sa abordez un subiect la care sunt convinsa ca s-au gandit multi, dar pe care nimeni nu l-a adus in discutie: fituicile.
Acum nu-mi umpleti si voi frigiderul, fiti cat mai decenti in exprimare :). Eu mi-am facut urmatorul plan inca de cand am aflat cat de scurt o sa fie timpul: o sa invat foarte bine cat pot, risc sa nu fac nimic daca le citesc pe toate de 4-5 ori si retin doar liniile generale ale subiectelor, iar restul....sper sa ma ajute dexteritatea:).
E ingrozitor de scurt timpul si mult prea multa materie, e imposibil sa le acoperi pe toate atat de bine incat sa stai linistit ca stii si vei lua examenul...Avand in vedere ca nu intra in discutie sa-l pic, TREBUIE sa-l iau, cam asa sta situatia la mine. Si nu, nu caut tehnici de copiat, le am deja, voiam doar sa mai vb cu cineva deschis despre asta...
Iulia, nu cred ca se poate copia. anul trecut au dat niste colegi de birou si au zis ca nu au putut misca, drept dovada ca a intrat doar un baiat si el la contestatie.Cred ca e cam greu sa te misti in sala. Tu ce zici?