avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Activitate chump

Activitate chump

BUNA ZIUA,

am o problema legata de un contract intocmit pentru inchirierea unei garsoniere. Am incheiat acest contract cu proprietarul pe durata de 1 an dar datorita unor nereguli am stat in respectiva garsoniera doar 2 luni (fiind intr-o casa nationalizata am aflat dupa ceva timp ca de fapt contorul de energie electrica din garsoniera este doar "de facon" pentru ca este un contor general si se imparte suma, etc...) In momentul in care am incheiat respectivul contract am dat avans pe 2 luni plus o luna garantie. In momentul in care i-am cerut proprietarului sa imi arate facturile pentru utilitati (s-a oferit sa plateasca el cheltuielile casei bineinteles din banii mei si mi-a adus numai chitante, nu si facturile emise de catre respectivele firme de utilitati) s-a suparat si ne-am certat si mi-a spus sa parasesc garsoniera intr-o saptamana. Am plecat in termenul dat de dansul numai ca nu mi-a returnat garantia pe care i-am dat-o la inceput. Mentionez ca respectivul contract nu este inregistrat la fisc sau in alta parte si nu prevede nici o clauza de reziliere. Mai pot face ceva pentru a-mi recupera banii?