Buna ziua. Am imprumutat de la o persoana o suma de bani(mai precis 35.000 ron) si am semnat o chitanta sub semnatura privata in care ma oblig ca pana la sfarsitul anului sa-i returnez suma imprumutata.
Ce se intampla daca nu ii pot returna aceasta suma in totalitate? Ce valoare are in instanta aceasta chitanta sub semnatura privata? Imi poate pune ipoteca de rang 1 sau 2 pe apartament?
Va rog spuneti-mi ce pot face si cum se poate solutiona aceasta problema ca pe cale amiabila nu se poate.Ce pot face in acest caz sau ce poate face persoana respectiva?
Va multumesc anticipat !
Buna seara.
Sunt in proces de divort cu sotul meu si singura problema de la care ne certam acum este ce nume va purta copilul dupa divort.In urma casatoriei sotul a renuntat la numele lui luand numele meu la casatorie.Avem un copil care bineinteles poarta numele meu.Acum sotul vrea sa renunte la numele meu si in urma divortului vrea sa revina la numele lui dar vrea in acelasi timp ca si copilul(care are 12 ani)sa poarte numele lui.Se poate asa ceva?Eu nu sunt de acord....si ce pot face in cazul asta.
Va multumesc anticipat.