arianaferseta a scris:
Am si eu o rugaminte. La calculul indemnizatiei pt CIC mi-au fost luate in calcul veniturile realizate in ultimele 9 luni anterioare nasterii celui de-al doilea copil si impartite la 12 , si nu s-au adaugat 3*600 veniturile obtinute in perioada CIC pt cresterea primului copil , pe temeiul legal HG 1682/2008 art 19' alin 5 care spune: ... " Daca persoana realizeaza venituri o perioada de cateva luni in interiorul celor 12 luni, baza de calcul pentru stabilirea cuantumului indemnizatiei pentru cresterea copilului este reprezentata de suma totala a veniturilor realizate in aceste luni, impartita la 12. "
Am fost azi la Agentia Nat. pt Prestari Sociale Cluj-Napoca, si jurista a spus ca este corect calculul cu veniturile a 9 luni si impartite la 12 . Va rog daca puteti sa ma ajutati cu art. din legislatie pt a sustine teoria mea in fata juristei agentiei de prest. soc., in sensul luarii in calcul si a veniturilor pe 3luni*600
Inseamna ca la fel o sa patesc si eu cu concediul medical din perioada celor 12 luni, nu o sa fie luat in considerare, pentru ca tot la cluj o sa imi fac dosarul