avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate catalinuxx

Activitate catalinuxx

buna ziua,
am fost numit gestionar de o luna de zile intr-o fabrica unde gestionez un stoc de produse finite care se afla chiar in hala care le produce . Acolo se face si receptia si impachetarea , delimitarea clara fiind facuta doar scriptic . La aceasta marfa poate avea acces orice salariat care lucreaza in hala. Care este raspunderea mea in acest caz si ce trebuie sa fac? Multumesc!
Răspuns la discuția demisie impusa de angajator ?
nici la schimbarea locului de munca nu s-a facut nici un act aditional . Nu am o fisa a postului bine definita nici acum. Multumesc!
Răspuns la discuția demisie impusa de angajator ?
in fisele Psi si Pm este mentionata aceasta modificare de functie . De exemplu pe adeverinta pentru medicul de familie este mentionata o functie ....iar pe alta dovada este mentionata functia pe care o ocup acum. Multumesc!
Buna ziua,
va solicit ajutorul in legatura cu o problema de serviciu. Am lucrat pe un anume post de la inceputul anului 2008, ulterior fiind promovat. Mi s-a acordat o marire de salariu dar fara schimbarea functiei. In urma cu 2 luni am fost mutat din nou pe un alt post, din nou fara schimbarea functiei dar mi s-a promis o bonificatie dupa trei luni. Mentonez ca am contract pe perioada nedeterminata. In aprilie am fost in concediu medical 2 saptamani . Nu a spus nimeni absolut nimic dar in urma cu o saptamana mi s-a comunicat verbal ca nu mai sunt in postul respectiv si sa fac pur si simplu munca de manipulant .Brusc nu imi mai fac bine treaba . Cred ca mi se forteaza mana sa demisionez. Sunt la al 3-lea loc de munca in aceasta societate dar pe aceiasi functie .Cum sa procedez ? Acum sunt in medical din nou si am anuntat la serviciu acest lucru.