avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Activitate kornfr333k

Activitate kornfr333k

Răspuns la discuția problema inchidere carte de munca
Va multumesc pentru raspunsuri si pentru timpul acordat. De la firma A sigur nu o sa am intelegere sper sa rezolv ceva cu cei de la ITM
Răspuns la discuția problema inchidere carte de munca
Multumes pentru timpul acordat !

Totusi cand am prezentat CM la firma B mi s-a spus ca nu se poate inregistra nimic in cartea de munca deoarece eu apar in acelasi timp pe statul de plata ale ambelor firme in perioada 12.01.2007 - 28.02.2007. ( suma nu cred ca era relevanta din cate mi s-a zis) .

Daca fac aceasta plangere catre ITM, am vreo sansa sa ma bage cineva in seama acolo?

multumesc
Buna Dimineata,

Incerc si eu marea cu sarea aici , poate s-a mai lovit cineva de problema pe care o am eu si imi poate da niste sfaturi.
Mai pe scurt.

La inceputul anului 2007 am facut mutarea de la firma A la firma B.

1. La data de 8.01.2007 am facut cerere de demisie la firma A , aprobata si stampilata da directorul general cu aceeasi data. ( pentru a incheia activitatea in ziua respectiva, fara cele 15 zile de preaviz)

2. In zilele urmatoare, la cerintele firmei B (la care urma sa ma angajez) am obtinut adeverinta semnata si stampilata de
directorul general al firmei A cum ca am INCHEIAT ORICE FEL DE ACTIVITATE IN FIRMA inainte de 11.01.2007.

3. La data de 12.01.2007 ma prezint la firma B , semnez contract de munca cu aceeasi data pe baza actelor obtinute mai sus ( demisie + adeverinta ambele originale) , ramanand sa aduc cartea de munca in momentul in care o voi primi de la firma A.

Dupa 2-3 luni primesc cartea de munca de la firma A si observ cu stupoare ca a mea carte de munca este inchisa la data de 28.02.2007. Pe cartea de munca scrie ca am fost in concediu fara plata de la data demisiei pana la 28.02.2007 !!!!!!!!!!
Am fost asigurat ca nu e nicio problema, de fapt cei de la firma B nu au cum sa imi scrie nimic in cartea de munca pentru ca este inchisa mai tarziu decat am semnat eu cu ei. Am dat CM inapoi la firma A sa rezolve, a durat 1 AN ca sa mi-o dea inapoi fara niciun fel de modificare pe motivul directorului general : " cei de la ITM cand au auzit de firma B au spus ca nu vor sa faca nimic !!!! "

Suntem in 2009 si toate actele in original inclusiv CM troneaza la mine pe birou si fac straturi de praf. Nu am bani de avocati , nu imi permit , si orice sfat ar fi util....

multumesc