avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Activitate unutilizator

Activitate unutilizator

Răspuns la discuția corupere de minori
Am inteles. Va multumesc. Mai am inca o intrebare: dupa ce fata implineste 18 ani, parintii fetei mai au "dreptul" sa-l dea pe baiat in judecata pe baza acelui motiv ( ca a intretinut relatii sexuale cu fata la varsta de 17 ani, ca a "corupt-o" ...etc ) ...adica...mai au vreo posibilitate de "castig" daca fata neaga acest lucru? Am uitat sa mentionez ceva: cei doi ( baiatul si fata ) isi trimiteau diverse mesaje mai "deocheate", iar unele mesaje au fost(probabil ca nu mai sunt) in posesia parintilor.Acele mesaje erau niste mesaje normale, zic eu, pentru o relatie dintre un baiat si o fata ( la aceasta varsta ), nu erau vulgare...ci faceau referire la acel gen de activitati "interumane" intr-un mod mai comic.Parintii fetei pot sa se foloseasca de acest motiv si sa spuna ca a fost "corupere"...urmata de "activitatea sexuala"? Parintii fetei nu au de gand sa faca acest lucru, insa nu se stie pe viitor...iar baiatul este foarte speriat, sa nu intre la inchisoare dintr-un asemenea motiv...
Astept raspuns...
Răspuns la discuția corupere de minori
Buna ziua.As avea cateva neclaritati.Sper ca cineva sa reuseasca sa ma lamureasca.
In cazul in care un baiat(major) a intretinut relatii sexuale cu o minora in varsta de 17 ani, tinand cont ca au o relatie de aproximativ 1 an de zile...si ca a existat acordul ambelor persoane, poate acesta sa fie acuzat de corupere de minori de catre parintii fetei?Mai mentionez faptul ca diferenta de varsta intre cele 2 persoane este de aproximativ 3 ani...iar...daca s-ar ajunge ca parintii sa-l dea in judecata pe baiat, fata ar fii de partea baiatul, nu ar putea sa minta ca a "corupt-o" sau ca a ademenit-o cu ceva.Poate baiatul sa pateasca ceva?Astept un raspuns.Va multumesc anticipat.