Am sa raspund tuturor mesajelor primite in acesta.
1-La terminarea relatiei nu am avut varsta de 18 ani...fapt ca am implinit cu 7 zile in urma
2-Ameniuntyarea p care am primit-o nu cred ca a depasit termenul de 2 luni
3-Familia ei nici nu cred ca mai vfrea sa auda de mine, dar nu stiu de ce si nici nu pot discuta cu ei
4-Desii am fost impreuna aproape 10 luni nu am intretinut relatii sexuale.
Acum am si eu o intrebare...Daca ea a intretinut relatii sexuale cu alt baiat, se poate dovedii ca nu eu sunt vinovatul?...Multumesc anticipat
Se poate spune si asa dar u stiu ce sa mai cred. Tinand cont ca ea are 14 ani abia pe 28 luna aceasta, si are destul de multi prieteni. Inca doua intrebari... Am nevoie de martori? si Se poate ajunge in istanta pentru aceasta cauza? fiindca eu vreau mai mult sa reglez conturile si sa nu-mi fie frice pentru ceva evenimente...Multumesc anticipat.
Buna...am 18 ani si ma numesc Vlad...locuiesc in orasul baia mare judetul maramures...si am fost impreuna cu o tipa din buzesti acelasi judet...dar dupa 10 luni au aparut cateva conflicte care continua de vreo 2 sau 3 luni...ma suna tot mai multe persoane si prieteni de ai ei pentru amenintari dar mai mult, ( ma jigneste, ceea ce nu prea accept), dar nu numai, am primit si apeluri telefonice de la ea prin care m-a amenintat si m-a injurat( pe langa asta a zis ca ar vrea sa mor-iar daka nu am facut-o pana acum o voi face, daca intelegeti). Am cateva inregistrari si as dorii un sfat cam cu ce ar trebuii sa fac... Sa tinem cont k am incercat sa regler putin nota dar degeaba...ma puteti ajuta? Multumesc mult