Revin pentru a va spune ca in data respectiva sotul meu era in oras( la o bere) cu 3 colegi de servici....lucru pe care acesti colegi l-au declarat la politie, urmand sa fie inchis dosarul pentru lipsa de probe.
Oricum, eram tare ingrijorati si acum ne-am linistit . Cert este ca nu stiu cum trebuie sa procedam pe viitor...daca acesti oameni continua cu afirmatii mincinoase la adresa mea si a sotului meu? Trebuie sa umblam mereu cu agenda dupa noi sa vedem unde am fost si cu cine am fost?
Mai ales ca sotul meu are haina militara si i-a venit si la servici de la politie o adresa. Imaginea noastra este lezata si asa va fi tot timpul.
Ce este de facut?
Multumesc frumos
Pentru bossman....imi pare rau daca ati inteles ceva gresit....ne roade faptul ca suntem nevinovati, nu pot sa cred ca se poate asa ceva...am scris construirea- pentru ca exista riscul ca in ziua respectiva sotul meu sa fi fost singur in casa, el lucrand 24 ore si apoi 72 liber( poate sa fie dupa tura cand dormea singur evident, eu fiind la servici unde lucrez 8 ore) si atunci noi ce sa facem?
Va multumescy tuturor pentru sfaturi si sprijinul acordat. Credeti-ma ca suntem niste oameni de buna credinta, cu frica luyi Dumnezeu. Nu exista la politie nicio declaratie nici pe numele meu nici al sotului in cei 33 de ani de viata. Pe cand vecinii care mentionez din nou ca nu au nici servici, cu asa ceva se ocupa. O sa apelem si la sprijinul vecinilor care, bineinteles ca si ei sunt impotriva acestei familii si au depus si ei nenumarate plangeri la politie. Azi o sa aflam exact despre ce este vorba( noi nici nu stim ziua cand " a batut_o").
Este strigator la cer ce se intampla in tara asta. CE oameni populeaza aceasta tara.
Va multumesc inca odata pentru sfaturi si Doamne ajuta!
Nu stiu dle draga cum dumneavoastra(pt bossman) care sunteti probabil avocat de meserie nu stiti cum functioneaza legea la noi, in Romania...Va permiteti sa ne incriminati direct si mai vb de probe...evident ca fara un alibi sau un martor, nu avem niciun castrig de cauza. Eu imi cunosc sotul si el pe mine dar dv si respectiv altii care ancheteaza cazul nu ne cunoasteti. Tocmai de aceea ne trebuie un alibi pentru ca si altii, in speta organele gandesc tot ca dumneavoastra.
In primul rand trebuie sa vedem despre ce zi este vorba.
Si acum o intrebare pt dv...daca in ziua respectiva sotul meu era singur acasa, si vecinii vin cu martori mincinosi, noi cum ne putem apara sau demonstra ca nu a batut-o pre aceasta femeie. Poate imi raspundeti dv.
Este cuvantul sotului impotriva cuvantului acelei femei si evident a martorului mincinos...
Da, aveti perfecta dreptate. Ne-am gandit si noi la aceasta varianta, mai ales ca au acest obice( sa se bata in familie).
Bineinteles ca sotul meu este nevinovat. Nu asta ma ingrijoreaza ci faptul ca nu stim cum putem dovedi acest lucru in situatia in care isi pun martor mincinos.
Cert este ca atunci cand se va dovedi ca suntem nevinovati o sa-i dam in judecata pentru calomnie si lezarea imaginii. Chiar cred si sper din tot sufletul ca vom rezolva problema. Este o zona frumoasa, foarte linistita, cu putine case in jur, ei fiind singurii care deranjeaza.
Numai ca la cate probleme avem pe cap numai de asa ceva nu aveam nevoie. Nu ne plac scandalurile si reclamatiile dar nu stim chiar cum putem rezolva problema.
Este foarte adevarat. Asa cred si eu...ca ii trebuie si un certificat. Oricum, la ce se intampla in ultimul timp in tara, nu ma mai mira nimic.
O sa ne construim niste alibi puternici pentru a infrunta aceasta problema.
Sotul meu, prin natura meseriei a facut si un raport la servici, cam in urma cu o luna, unde a comunicat superiorilor problemele cu care ne confruntam, amenintarile si injuriile pe care acesti vecini de altfel fara niciun capatai ni le-au adresat.