eu am spus tot ce stiam doar am jurat si nu imi fac probleme ca nu este adevarat ce am zis, eu imi fac probleme ca o sa ma poarte prin tribunale(Doamne fereste). Si mai am o intrebare eu daca sunt din Suceava si respectiva persoana este din Constanta poate sa ma dea in judecata acolo si sa fiu nevoit sa fac drumul ala? multumesc
buna ziua. am si eu o intrebare: in urma cu o saptamana am fost martor la un proces in care o mama isi dadea fiul in judecata ca sa-i ia apartamentul care era pe numele fiului. eu am fost la proces din partea fiului. acolo la proces judecatorul m-a intrebat daca stiu din ce bani s-a cumparat apartamentul si eu i-am raspuns ca stiu ca fiul a lucrat la firma parintilor iar acestia i-au cumparat apartament(cum ar veni ca sa-l rasplateasca) ceea ce este si adevarat adica ceea ce stiu eu. Ieri am aflat ca mama baiatului o sa ma dea in judecata pentru marturie mincinoasa. Eu nu am mai fost pus in situatii din astea dar as vrea sa stiu daca m-ar da in judecata ce se intampla? cat o sa dureze procesul, trebuie sa imi iau avocat? chiar daca am spus adevarul pot sa se lege de alte chichitze ca sa-i dea ei dreptate? multumesc mult