Din pacate nu prea suntem in masura sa acoperim costurile dar se pare ca asta e singura varianta sigura. Aveti idee cu aproximatie la cat ajung acete costuri?
As dori sa aflu cum sa procedez in cazul in care bunica mea doreste sa-mi faca acte de proprietar pe apartamentul detinut de aceasta. Atat bunica cat si bunicul sunt in viata si sunt in toate deplinatatile mintale. Ei doresc sa-mi lase mie apartamentul pe care il detin momentan dar nu stim cu sa procedam in asa fel in cat sa nu avem probleme ulterioare deoarece mai sunt pretendenti care nu "le-au dat o cana de apa " toata viata lor dar cu siguranta cand va fi vorba de mostenire se vor inghesui. DIn cate stiu Contractul de vanzare cumparare este cel mai sigur dar si cel mai costisitor.
Apartamentul este cu 4 camere si are aprx 90 mp situat in Cart Militari Bucuresti. Va rog sa ma ajutati cu info astfel incat sa gasim o varianta sigura si cat mai putin costisitoare si eventuale preturi daca se cunosc.
Multumesc foarte mult tuturor pentru informatii si sfaturi si o sa revin cu info noi despre cum se desfasoara cazul , poate mai ajuta si pe altcineva care se afla in situatia asta.
nu stiu exact la ce va referiti dau din cate am citit pe polita de asigurare este specificat despagubirea victimelor in astfel de accidente.
azi am fost la politie pentru expertiza si din cate am vazut oe schita facut de politisti care au venit la fata locului drumul de pe care am iesit eu era un drum nesemnalizt in nici un fel, cei drept drumul pe care venea el era un drum national, totodata nu exista urme de franare din partea lui.
Ce parere aveti si cat credeti ca ma ajuta aceasta expertiza?
Nu stiu sigur dar nici nu contest veridicitatea afirmatiilor lor. Dar in ceea ce ma priveste, oricat as vrea sa ii despagubesc sunt limitat dpdv financiar, ceea ce ma face sa fiu legat de maini si de picioare.
Daca imi permitea sa platesc asa o suma o faceam fara sa clipesc..dar nu-mi permit!
Tocmai de aceea incerc sa ma informez ca sa stiu la ce sa ma astept...
as vrea daca se poate mai multe pareri :
"- Cam ce pedeapsa se da pentru astfel de fapt?"
presupun ca voi ajunge in instanta cu ei pentru ca nu am de unde sa platesc asa o suma...
Dar as fi interesat sa aflu daca s-a intalnit cineva cu o situatie asemanatoare sau a fost implicat intr-un proces de acest gen fie ca acuzat, victima sau avocat, care este pedeapsa care se da(suspendare/anulare permis auto, x nr de ani cu suspendare etc)
O sa incerc sa va detaliez situatia in care ma aflu in speranta ca voi primi un sfat util.
Acum 6 luni am fost implicat intr-un accident de circulatie din care se pare ca sunt considerat vinovat pentru neacordare de prioritate. In urma accidentului, o persoana din celalalt autorurism s-a ranit la un ochi si a fost nevoie de operatie in urma careia a primit 40 de zile de ingrijiri si din cate am inteles mai e nevoie de o oeratie pentru finalizarea reconstituiri organului in cauza. In urma acesti ultime operatii este foarte posibil sa mai primeasca zile de ingrijiri. In consecinta vor depasi cu siguranta numarul de 60 de zile necesar pentru incadrarea penala. Persona in cauza a decis ca aceste operatii sa le faca in strainatate (nu au primit negatie de la medicii din Ro). Am ajuns acum intr-un moment in care am purtat o discutie pentru a incerca sa rezolvam situatia pe cale amiabila. Conditia lor este sa le platesc cheltuielile care potrivit spuselor lor insumeaza aprx 12mi de euro, banii de care nu dispun si nu vad sa dispun in viitorul prea apropiat.
Intreabarile mele ar fi urmatoarele tinand cont de cele de mai sus:
- Cam ce pedeapsa se da pentru astfel de fapt?
- Ce parere aveti de suma pretinsa?
- Ce ma sfatuiti sa fac?