avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters90050

Activitate ContSters90050

mare alcoolemia dak chiar atat este.eu NU am vazut nika clar.mi s`a aratat pe o coala a4 ceva gen scos la imprimanta,2 randuri.pe primu rand scria 1,20 alcool in sange iar pe al doilea rand scria 0,80 alcool in sange.nu am vazut semnatura ,stampila,parafa,mie sincer nu mi s`a parut ok deloc.apoi dak eu chiar eram atat de beat dc in februarie dak nu ma insel au zis ca este totu ok si sa vin peste o sapt sa iau permisul.
am mai spus acu sunt acuzat ca circulam cu o alcoolemie de 1,20 sau cu alcool in sange 1,20.
va multumesc pt sfaturi si pareri.
dar sincer,chiar nu`mi poate recomanda nimeni un avocat de la pitesti,eventual din judetul arges?

va multumesc anticipat
Buna ziua,
Ma numesc Iordan Liviu,sunt din Pitesti.
In data de 28.12.08 am avut un accident rutier.
Accidentul a fost fara absolut nici o victima.Singura victima am fost eu.Mai pe scurt: conduceam sub influenta bauturilor alcoolice,am pierdut controlul,am intrat intr`un pom de pe marginea drumului,apoi in coma.Accidentul s`a intamplat la ora 7:30 dim.mergeam la ziua surori mele.probabil am vrut sa fiu primul care ii spune la multi ani.
Am stat in coma la spitalul Floreasca din bucuresti de pe 28dec pana pe 5 ianuarie pt ca la pitesti nu mi s`au dat sanse de supravietuire.Am fost diagnosticat cu fisura de coloana cervicala.
si acu vin surprizele.
in februarie am fost la pitesti la politia rutiera ca sa vad evident ce se intampla cu permisul meu.aici am fost rugat sa revin dupa o saptamana cu buletinul ca sa`mi ridic permisul de conducere.am revenit exact cum mi`au cerut dansi.am fost apoi trimis la politia municipala ( Municipiu) si mi s`a spus ca am dosar penal.
aici am fost acuzat (verbal) pe rand de: vatamare corporala din culpa si ca dansi banuiesc ca eu luam parte la curse de masini.s`a renuntat la tot brusc si a ramasa o singura acuzatie: faptu ca conduceam cu alcool 1,20 in sange.
tinand cont ca aceasta mica mare ciudatenie s`a intamplat in decembrie anul trecut si inca nu stiu exact ce se intampla ce ma sfatuiti sa fac?
sau va rog cine stie ,cine poate ,recomandati`mi va rog un domn/doamna avocat din pitesti care sa ma reprezinte.

va multumesc anticipat.

p.s: am mers la pitesti o singura data la parchet,am vorbit cu un domn avocat/procuror/judecator (sincer nu stiu,este prima mea problema cu legea) si mi`a spus sa stau linistit ca o sa iau 3 luni suspendare si amenda penala (nu stiu sigur ce gen de amenda) tinand cont de faptul ca nu sunt recidivist,sunt student,sunt gradat (in termen) in armata.dar va spun sincer,lunile trec si eu ma intreb aprox zi de zi cand o sa se termine?!?!
a ramas sa astept o citatie de la dansi.scuze daca nu am formulat corect tot ceea ce am scris aici.