va multumesc pt mesaje logic asa trebuie sa fie stiu ca are toate drepturile legale sa ia copii sunt 2 minori si are martori dar care nu le pasa si nu se complica asa e zona asta individualism /ea bani nu are deloc si nici nu i da nimeni doar el are bani si tot el are pile in politie si tribunal /copilul e deja marcat rau dar nu i pasa lui ea e fem si tre sa faca ce face o fem ...asta il intereseaza pe el/nu i pasa lui de copii /ii zice tu i ai facut sunt ai tai dar el se foloseste de copii doar sa o poata avea la mana sa o tina langa el ca e femeie frumoasa si el urangutan si un brutal fara inima si sa i ofere...asta l doare pe el /si ei nu i trebuia garsoniera lui amarata doar sa fie linistita sa poata creste normal copii si sa le ofere multa iubire/zona asta e mai rea ca algeria /va multumes pt raspunsuri
in decembrei a tinut o 10 zile in casa si pe si pe copii numa el avea cheie de la usa numa el iesea sa si ia de beut si mancare /cand a luat ea cumva cheia de la el si a inchis ea usa sa izolat in casa a venit a spart usa nu ia pasat la nici un vecin nimic cand a venit un neam la ea numa ii punea piedici cand servea o cafea de cadea in cap si a batut o cu picioarele in cap cu baiatu in brate da numa unde are par in zona capului sa nu se vada si trup
deci situatia e in valea jiului Uricani si cu bani cumperi neamuri tot /vecini sunt vai de capu meu loviturile nus la fatza in general ci la trup martori are neamurile ei care nu le pasa deloc la politia a fost de 2 ori si in decembrie si acu 1 saptamana au zis ca ei nu se baga in familie desi le a zis ca ea a bagat actele de divort in ianuarie el cu ceva pile nush ce notar a anulat divortu si nu poate pleca din casa sa faca ceva pt ca e lipsita de libertate nici mobile nu are/ e tot timpu cu ea daca iasa in parc sau undeva si eu am fost la politia Petrosani si nimic nu se baga cica in zona aia LA tribunal cand mergea numa o amana de la 2 luni cat sa promis ca se incheie pt ca a facut in lipsa normal sa nu aibe nevoie de martori sa o parasca cineva si sa ajuns la 5 luni la noi se iau cauzrile unde ai un avocat platit restu se lasa pana ,,,si sa mearga la un centru de asistenta nu are cum ca o ameninta tot timpu ca de nu face ce vrea ii ia copii desi ia spus in fatza ca nu i pasa de ei doar ea ii iubeste daca ar fi singura ar putea fugi dar asa....dumnezeu cu mila
Ma scuzati ca va deranjez nici nu am cuvinte despre problema in care se afla o femeie/ credeam ca suntem in romania dar cred ca suntem in algeria sau nush: cand un barbat poate sa faca cu nevasta ce vrea de la bataie sechestru viol da e nevasta lui dar nu e sclava lui sa faca ce si cand vrea sa terorizeze si sa bata pe cei 2 copii mici de 4 si 7 ani din ei baiatul deja e inapoiat cu 3 ani din cauza urletelor batailor si femeia sa bage de 5 luni divort nu sa facut nimic nu ai avocat si bani suferi el a aflat sa dus ca are pile si bani si a batut o iar si politia nu se baga cica in fam deci poti sa faci ce vrei cu nevasta pana nu e omorata nimeni nu se baga si uite de 6 luni 3 suflete sunt distruse de un animal imi pare rau dar nu am cuvant mai potrivit si ea saraca si copii sufera ca femeia nu are nici un drept in Romania deci ai semnat un act devine femeia sclava si daca cere ajutor la nimeni nu i pasa deci in concluzie ea spera doar sa aibe tarie sa nu se sinucida pt ca are 2 copii si in romania femeile si copii nu au nici un drept doar barbatii si banii va multumesc ca ati citit povestea nu ma exprim in cuv elevate si poate mai am fost incoerent conteaza suferinta celor 3 suflete care traiesc ,scz nu traiesc aia nu e viata /va multumesc mult daca aveti o idee ceva sunt dispus sa o incerc as face orice pt ei dar in romania numa daca merg sa i dau la ala in cap cred ca as rezolva ceva pt ei chit ca dupa fac eu puscarie dar pana la urma asta cred ca e ultima solutie