avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Activitate jim30

Activitate jim30

Martorii, sunt 2 soferi de taxi, dupa cum am explicat mai sus, ei probabil vor spune ce ii v-a invata agentul , caci nu stiu nimic ,nefiind de fata nici la oprirea mea,nici la spital la recoltarea sangelui, nici la scrierea procesului verbal de la politie ; intrebarea mea pt dvs era daca e normal ca procesul verbal sa se faca intr-un singur exemplar ,care ramane la politist, eu neprimind nici unul; de asemeni,ma gandeam ca, in functie de valoarea analizei de la IML, sa atac acest proces verbal,pt cele descrise mai sus;care este termenul de atacare a procesului verbal ? Au trecut 3 saptamani de la incident, eu asteptam rezultatul de la IML.
Buna ziua

As dori un raspuns din partea celor avizati pt urmatoarea problema: agentul care m-a oprit era singur in masina,am fost oprit la 10 metri de locul de parcare din fata blocului ( nu glumesc ) , a iesit 0,48 in aerul expirat , probabil dublu in sange, nu stiu exact, inca; ideea este ca la sectia de Politie, am dat o Declaratie, am semnat-o, iar Procesul Verbal facut de agentul de politie, a fost facut intr-un singur exemplar, dar ,eu nu am primit nici o copie a procesului verbal, e normal asa ceva? Martorii ( cei 2 ) nu doar ca nu au fost de fata, nici cand m-a oprit agentul ,nici cand s-a intocmit procesul verbal ( a oprit politaiul intr-o statie de taxi si le-a cerut buletinele la 2 taximetristi,probabil ii cunostea ...) de asemeni nici a doua proba de sange nu s-a mai recoltat, nu mai stiu daca e trecut acest lucru in procesul verbal.Mai mult, desi eu am scris in declaratie ca masina, skoda, e proprietate personala,in declaratia agentului, apare ca masina este un Tico...asta tin minte sigur,nu i-am atras atentia ,m-am gandit ca poate ma ajuta,coroborat cu acei martori falsi care habar nu aveau ce s-a intamplat.
Intrebarea este : pe baza celor expuse mai sus, poate fi lovit de nulitate procesul verbal facut de agent ? Oricum acolo e scris ca mergeam cu grija, incet , cu 20 km/h,chipurile m-a oprit pt o defectiune ( inexistenta ) la sistemul de lumini.
Mentionez ca nu sunt ipocrit,sunt constient de prostia facuta,dar tinand cont ca am carnet de 15 ani, fara nici o problema, e normal sa ma gandesc cum pot minimaliza efectele.