avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate mariustiberius

Activitate mariustiberius

Răspuns la discuția TEREN CU DOUA NUMERE CADASTRALE
Iteleg dar va spun ca am mers deja cu actele deja la un avocat si sunt i regula .Singurul lucru care ma impiedica sa fac ceva cu el e mantiunea din cartea funciara.Am inteles insa ca in general mostenitorii au castig in instanta.Deocamdata caut un avocat cu experianta care sa ma ajte sa merg mai departe.Ma mir cum de nu ati mai intalnit o astfel de situatie deoarece e o practica frecventa a celor care au unele interese asupra unor terenuri.Va multumesc oricum
Am fost si la un avocat dar care nu e specializat pe litigii la terenuri si am stabilit cu toate actele pe masa inclusiv cele de la cadastru ca soarca mea e proprietar cu acte in regula deoarece are si incheierea de la avocat .In schimb in carte funciara este acea nota care mentioneaza ca a mai fost dat acestui teren un alt numar cadastral.Nu vreau sa fac nici un fel de ilegalitate si vreau sa dispara acea nota din carte funciara.Cum sa procedez ?Directorul de la cadastru era foarte agresiv si spune ca e problema interna a lor dar trebuie sa mergem la notar sa anulam titlul de mostenitor(o aberatie)..multumesc
Va multumesc pentru raspunsuri dar am uita sa va mentionez ca deja am luat un extras de carte funciara si este mentionat acolo ca din data de 13.04.2009 (adica dupa 6 luni dupa ce am obtinut inceierea) mai figureaza si pe un alt numar cadastral.Notificare am primit in scris care incepea asa:"Datorita notei interne din data de va rugam sa ve prezentati l...............".Mentionez ca nu sunt din Bucuresti..Pesroana care a intrat in posesie e o firma care are contract de vanzare cumparare cu cel de la care a mostenit ternul soacra mea >Vreau sa fac ceva dar nu stiu pe cine sa actionez in instantza.Va pot furniza toate informatiile daca e necesar sau eventula daca imi puteti recomanda un avocat bun cu experineta in acest domeniu .Multumesc
Buna ziua.Soacra mea dobandit prin certificat de mostenitor in 1997 un teren de 1,5ha si pana in prezent totul a fost in regula inclusiv faptul ca de atunci achita impozitul la zi.Anul trecut ne-am hotart sa-l cadastram si totul a fost OK inclusiv incheierea avocatului.Dupa 6 luni am primit o nota de la cadastru sa ne prezentam pentru clarificare si am aflat ca a mai fost alocat un alt nr de inregistrare pe numele unei firme si ca trebuie sa mergem la notar sa renuntam la titlul de proprietate.Bineinteles ca nu am facut acest lucru si sunt dispus sa merg mai departe.Itrebarea este:CE TREBUIE SA FAC?
1.sa actionez in judecata cadastrul pentru despagubiri in baza unei evaluari a terenului
2.sa actionez in judecata celalalt presupus proprietar (am inteles ca trebuie atacat notarul care a emis actele si sansele sunt minime)
3.sa merg la DNA si procuratura

VA multumesc
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Vreau sa va mai intreb daca mamica realizeaza venituri si in Ro si in alta tara, respectiv UK, si actualmente este rezident fiscal in UK.Va putea lua indemnizatia din ambele part?Exista vreo mentiune in codul fiscal? merci
MULTUMESC DIN SUFLET
Daca bebe se naste in alta tara si mamica desfasoara activitate si aici in Romania ca PFA si are si domiciliul din buletin in Romania e posibil sa obtina idemnizatia????Stiu ca e o intrebare delicata dar va rog daca ma puteti ajuta cu informatii sau macar unde sa ma adresez ar fi super.merci