avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Activitate Milica1972

Activitate Milica1972

rolul acestui forum, chiar daca nu este acela de a solutiona procese prin intermediul internetului, se leaga de mai buna intelegere a proceselor juridice la diverse niveluri, incepand cu politia, procuratura si terminand cu tribunalul. Nu am pretentia ca stiu prea multe despre acest domeniu dar totusi, consider ca nu am primit toate raspunsurile pe care puteam sa le primesc. Avocat am angajat, fara prea mult folos, insa, deci daca vreti intr-adevar sa fiti de ajutor, puteti macar sa imi indicati directia corecta in care sa ma indrept, cu atat mai mult cu cat, in ciuda numeroaselor sesizari pe care le-am facut la diverse organe competente, nu am primit nici un raspuns in clar.
Ok, inteleg, totusi as vrea sa aprofundam putin problema

ce fac in situatia in care cel testat cu poligraful a declarat initial VERBAL SI SCRIS ca este de acord sa fie testat dar ulterior, S-A ESCHIVAT de la efectuarea testului sub pretextul ca ar fi baut alcool si ulterior politia a tot amanat efectuarea testului.
la locul faptei s-a prelevat o amprenta "tenara" (asa cum am inteles ca se numeste) a palmei drepte, ce nu apartine nici unuia dintre membrii familiei noastre (noi toti fiind amprentati) dar in mod dubios politia sustine ca amprenta palmei apartine fetitei noastre de 10 ani, desi chiar si pentru un necunoscator, dimensiunile palmei care ar fi putut lasa amprenta sunt mult mai mari.
in alta ordine de idei revin cu intrebarea - in calitate de victima am acces la informatiile din dosarul de ancheta constituit de politie?

Salut,

As avea cateva intrebari in legatura cu subiectul din titlu
In primul rand, se poate considera dovada in tribunal o inregistrare audio neautorizata din care reiese ca acuzatul se afla in posesia unei sume de bani, exact aceeasi cu cea care mi-a fost furata.
Se considera proba declaratia unei persoane catre care presupusul faptuitor s-a laudat cu fapta comisa? mentionand ca nu avem dovezi impotriva lui si nu avem ce sa ii facem?
testul cu poligraful este infailibil sau poate fi "fentat" de cel testat si cum se poate dovedi ca testul este corect sau nu?
pe ce perioada se poate prelungi o ancheta la nivel de politie si la ce autoritate se poate apela daca consider ca ancheta este tergiversata cu rea intentie?
am acces la declaratiile culese in cadrul anchetei? si in ce conditii?