avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate alinuta77

Activitate alinuta77

Răspuns la discuția compensare cu o firma in faliment
va multumesc mult ca imi raspundeti... acum ar trebui sa fac o cerere...ceva... ce ar trebui sa contina? sau ma sfatuiti sa merg la un avocat totusi?
eu am facut cerere in doua exemplare plus copii ale facturilor semnate si stampilate de primire si le-am trimis,ele exista la dosar ambele exemplare. lichidatorul a zis ca noi nu am facut cererea,lui nu i-a fost trimis nimic si la vremea respectiva el nu a fost sa verifice la tribunal. ce fac acum?
am verificat,nu sunt inscrisa in tabelul de creante...pot cere compensarea in baza codului civil art.1143,1144? daca merg la un avocat sa faca chestia asta cam cat ma costa? pana acum am facut singura (in alte cauze) intampinari si precizari dar asta parca e prea mult...
Buna seara
Am urmatoarea situatie: firma X a desfasurat relatii comerciale cu firma Y,livrandu-si reciproc marfa/materiale. Firma X intra in faliment, firma Y se inscrie la masa credala, urmareste desfasurarea "actiunii " pe intermet,pe site-ul justitiei, observa ca firma nu este trecuta la creditori dar crede ca acestia sunt prea multi si ea nu apare trecuta acolo din lipsa de spatiu... Dupa aproape 2 ani se trezeste cu somatie de plata,face intampinare,instanta cere sa se faca punctaj,si in urma discutiilor afla de la lichidator ca de fapt ea nu s-a inscris la masa credala...in fine,dupa verificari,la dosarul de faliment al firmei X se afla cererea de inscriere a creantei a firmei Y,instanta chiar a dat o amanare pt ca se mai inscrisese inca o firma plus finantele in acelasi timp, dupa aceea nu se mai face nici o referire pana in prezent la firma Y... in dosarul somatieti de plata,instanta a admis cererea firmei X si a refuzat compensarea... ce sa fac?