in cazul in care unul dintre soti are o contributie proprie de 30%(contributie rezultata din vinderea unui bun propriu) la achizitionarea unui bun comun, ce se intampla cu aceasta suma? nu se include in masa partajabila și i se ofera o cota mai mare? reprezinta un drept de creanta? ce va dispune instanta? este intr-adevar o subrogatie dar una partiala..
Este legala o decizie de concediere in timpul incapacitatii de munca stabilite cf legii prin certificat medical, daca angajatorul specifica faptul :” contractul inceteaza la data expirarii concediului medical??”
poate angajatorul sa stabileasca o alta data de la care decizia poate avea efecte???
m-am mai lamurit cat de cat, multumesc. dar daca a cerut prin cerere insasi atribuirea catre el a 70% nu trebuia sa timbreze de la inceput intreaga suma? adica 3% plus timbrajul pentru valoarea contestata?
articolul asta il stiam si eu din lege, dar nu il pot intelege..in speta mea..deci reclamantul plateste ce contesta. dar ce contesta? ce depaseste 50%? adica plateste 3% din 20%?#-o
va rog frumos lamuriti-ma si pe mine: cine cat plateste? se introduce o cerere de partaj bunuri comune, reclamantul sustine ca are contributie 70%, iar parata 30%. parata face intampinare si reconventionala si sustine ca sotii au contributie de 50 %-50% si mai solicita adugarea la masa de partaj a unui autoturism.
la judecatorie se va introduce..dar referitor la data de la care se datoreaza, unde gasesc o reglementare, o decizie? as prefera fireste sa gasesc o cale prin a putea cere dobanda de la data scadentei, pe care i-am si notificat-o deditorului