avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate lale

Activitate lale

Multumesc.as avea sanse sa cistig acest proces?eu cu fetita avem un domiciliu,tatal un altul.in romania avem o casa in care deocamdata petrecem doar vacantele.are si certificat de nastere romanesc.
Buna ziua!in urma unui concubinaj de 7 ani cu un cetatean italian a rezultat o fetita recunoscuta de acesta.eu cu fetita de doi ani locuim singure.nici unul dintre noi nu are custodia acesteia,nefiind deschis nici un proces.eu si fetita ne dorim sa ne intoarcem in romania insa tatal nu este de acord,avind insa o procura prin care sint imputernicita sa ies din tara cu aceasta.daca as intenta un proces ptr incredintarea copilului in romania as putea fi acuzata de rapire de minor?nu ma opun vizitelor dar sincer ma simt mai rau ca in tarile musulmane in care nu esti liber sa actionezi in interesul copilului,sa-l duci unde consideri ca-i e mai bine.aici daca as cere incredintarea ei ar trebui sa merg la tribunalul de minori ceea ce ar complica lucrurile.va multumesc ca existati si sper sa primesc citeva lamuriri.