avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate darkkan

Activitate darkkan

din cate am aflat ... am primit doar 6 luni de suspendare... acum nu stiu daca odata cu cele 6 luni vine si anularea permisului ... in decizia judecatorului nu precizeaza nimica de anularea permisului, este posibil sa nu imi fi anulat permisul? multumesc
am facut o belea in cursul anului trecut in luna noiembrie 2008 am fost oprit de catre politia rutiera in iasi chiar in parcare si am fost depistat cu o alcoolemie de 0.64 in aer iar la probe a iesit 1.45 respectiv 1.55 .... ca urmare mi s-a intocmit dosar penal. In data de 28 mai am avut ultima infatisare iar pe data de 1 iunie mi s-a dat rezultatul la proces ... 6 luni cu suspendare si desigur anularea pemisului de conducere ... acum problema este cand pot sa dau din nou la permis? trebuie sa precizes ca detineam toate categoriile auto exceptand categoria "D"... #-o ce durere de cap .... din cate am inteles trebuie sa stau 1 an de la sentinta definitiva care este 1 iunie ...cred :(... acum nu stiu daca trebuie sa dau toate categoriile separat dupa implinirea unui an de la sentinta sau dau doar un examen pt redobandirea pemisului de conducere cu toate categoriile. Se poate face ceva sa il iau mai devreme de 1 an ??? Va rog ajutor sunt cu totul nedumerit. Orice sfat este binevenit :sorry: