Ca un mic secret didactic, la a doua mana(recorectare) nu ai voie sa dai mai mult de un punct. Daca se dau de la 2-3 puncte in sus in seamna ca prima mana nu a fost capabila si ar trebui recorectate toate lucrarile.
Acest lucru il stiu de la o profesoara care a participat la recorectari in invatamant si li se impunea sa nu dea mai mult de 1pct ptr a nu ajunge la recorectarea tuturor lucrarilor.
Nu prea ar trebui sa se uite si la celelate note, ptr ca sunt unii o sa fie desconsiderati, ca au luat note mici si la celelate, noi de ce sa ii dam. Eu stiu pe cineva care a depus la toate 5 materiile contestatie(note mult mai mici decat considera ca a scris) la el ce o sa se intample, e are note mici sa dea la anu?
Oricum la cate se fac cateodata te loveste scarba.
Posibil sa se fi uitat si pe notele colegei tale si au realizaat ca ar fi nedrept sa pice, dar in mod normal nu trebuie sa te intereseze notele obtinute de candidat la celelalte probe.
Oricum eu zic ca si tu ai sanse f mari sa iei, ai niste note frumoase si ar fi pacat sa nu se faca un pic de dreptate si pentru cei care cu adevarat au invatat pentru acest examen.
Faza e ca cam trebuie sa cunosti pe cineva sa iti dea info asta, deci posibil si "blat".
Fiecare se descurca cum poate. I-a dat 2 pct la o sg materie? Avea note mari la 4 din examene si unul era trantit?
Eu am vb azi la Baroul Galati si mi s-a comunicat la lucrarile s-au trimis la Cluj ptr rezultatele finale.:O
Nu mai inteleg nimic, cine cum le corecteaza, de ce dureaza asa mult...