Stoica Ioana a scris:
Avand in consideratie faptul ca tatal sufera de o afectiune psihica , si nu ar crea un climat de securitate copilului , minorul va fi incredintat dumeavoastra.
Intreaga sa dezvoltare emotionala ar fi periclitatata daca acesta ar creste langa un parinte care manifesta agresivitate , violenta , stare de instabilitate psihica .(orice mijloc de proba e incuviintat in acest sens , chiar si proba testimoniala.)
in legatura cu ce ati scris mai sus: parintii mei (sau unul dintre ei), pot veni ca martori in cazul unui proces? Pentru ca au fost 2 sau 3 situatii in care ei au fost martori, intr-un fel sau altul, la crizele lui. De ex, la un moment dat, in timp ce mergeam toti 3 la cumparaturi cu masina, a inceput din nou sa urle si sa devina incoerent si a inceput sa conduca foarte foarte repede desi eram pe un drum aglomerat, iarna, polei...In acest timp a sunat-o pe mama mea si ii urla in telefon ca ne indreptam spre ei (450 km distanta), ea incerca sa il convinga sa se calmeze si sa se intoarca acasa. A fost o experienta groaznica si pentru mine si pentru copil, conduce cu viteza peste limita legala si daca observa ca nu ii mai spun nimic sau nu mai incerc sa il calmez, punea frane bruste, etc...
intr-un caz de genul acesta, mai greu de dovedit, pentru ca nu a avut loc vreun abuz fizic care sa lase urme (in general stie cat si pana unde sa mearga pentru a nu lasa urme), mama mea poate fi chemata ca martor?