Platesc de cateva luni (cam de 3 luni) penalitati la facturile de leasing. Am cerut explicatii si de fiecare data mi s-a spus ca sunt din cauza ca platesc facturile prea tarziu.Acum am discutat cu o d-na director care mi-a spus ca aceste penalitati sunt din cauza ca am un sold restant de 150ron din luna sept 2007 (adica de aproape 2 ani!!! ), dar curios este ca eu am inceput sa platesc penalitati in februarie anul 2009.De unde sunt aceste penalitati?In luna sept 2007 am primit 2 facturi (rata+casco) pe care le-am platit si apoi ei mi-au trimis o notificare prin care ma anuntau ca au calculat gresit euro (cursul euro fiind mai mare decat cel trecut in factura) si ca imi vor trimite facturile corecte.Luna urmatoare am primit 3 facturi (cele 2 facturi stornate +o factura cu o valoare mai mare).Dupa o discutie telefonica cu rci ei mi-au spus sa platesc o valore mai mica pt ca eu am in cont 150ron ramasi si sa platesc noua factura mai putin cu 150ron si mi-au dat prin telefon valoarea exacta pe care am si platit-o. Tin sa precizez ca la exact un an (in sept 2008) ei mi-au trimis o fisa fiscala prin care ma anuntam ca eu am o datorie de 1597ron=rata+casco pe luna respectiva cand a fost trimisa fisa fiscala, dar pe care eu ii platisem deja (deci in acea fisa fiscala anuala nu apare deloc ca eu as avea ceva restant de plata) mai mult valoarea care am platit-o in octombrie 2007 era exact valoarea spusa de ei la momentul respectiv prin telefon si trecuta de altfel si in fisa fiscala care au trimis-o in sept 2008..Mai mult in februarie anul acesta am avut penalitati 100ron si dupa certuri si discutii cu ei la tel mi-au spus sa platesc 100ron si ca ei din factura urmatoare vor storna 70ron.
M-am saturat de lipsa lor de profesionalism si as vrea sa stiu daca as putea sa ii fac si pe ei cumva sa plateasca.