avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Activitate gabi zotic

Activitate gabi zotic

Am si eu o intrebare? Pentru a inregistra o firma de brokeraj am nevoie de un administretor cu experienta minim 3 ani in asigurari pe un post de conducere. In momentul de fata eu am un singur an in post de conducere deci nu pot fi eu administrator. In ce conditii pot eu deveni administrator. Ma pot numi la firma mea pe un post de conducere pt a ocupa functia de administrator peste 2 ani . 3 ani de conducere sunt posibili (1 la societate de asigurari si doi pe post de conducere la firma de brokeraj?
normele spun cam asa :
h)conducatorii executivi sa aiba studii superioare si o experienta de cel putin 3 ani intr-o functie de conducere operativa in domeniul asigurarilor sau de cel putin 5 ani intr-o functie de conducere operativa in domeniul financiar-bancar; aceasta prevedere se aplica si administratorilor, atunci cand acestia au atributii similare conducerii executive. Prin functie de conducere operativa se intelege inclusiv cea de sef de serviciu/compartiment a carui activitate este relevanta pentru specificul domeniului asigurarilor sau cel financiar-bancar, precum si functia de director de agentie sau de sucursala a unei entitati care opereaza in aceste domenii; Astept raspuns. Multumesc!