avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Activitate Bianca Birtoc

Activitate Bianca Birtoc

Mi se pare mai greu de dovedit că plicul conținea o notificare daca trimit prin poștă. Mulțumesc pt răspuns! N-am mai fost într-o asemenea situație, mai ales k angajatorul mi-a spus de la început k pot pleca oricând în perioada de probă, in plus am solicitat încetarea CIM cu un răgaz de 7zile.

Paul Nitu a scris:

Daca angajatorul refuza primirea notificarii, o puteti transmite prin intermediul serviciului postal. Contractul de munca inceteaza in urma notificarii.

Mulțumesc,!

Cornel Vasile a scris:

Nu mai trebuie să vă prezentati la munca după data menționată în notificare.

Mulțumesc pentru răspuns!

Cornel Vasile a scris:

Nu mai trebuie să vă prezentati la munca după data menționată în notificare.

Angajatorul meu refuza primirea notificării privind încetarea CIM, mă aflu în perioada de probă, dacă trimit notificarea prin executor, mai trebuie să mă prezint la lucru după data menționată în notificare?
Am fost in audienta la d-na prim procuroare si mi-a spus sa fac o cerere de urgentare a pronuntarii solutiei de catre procuror si cam in 30 de zile exista posibilitatea sa se pronunte solutia. Mi se pare destul de rezonabil. Am depus cererea sa vedem...ce se intampla..Va multumesc pt sfaturi altfel probabil chiar intervenea prescriptia raspunderii.:))
Va multumesc!=D>
Problema e ca deja dosarul se afla la Parchet de 1 an si procurorul nu se pronunta in nici un fel. Am facut o cerere de acordare a dreptului de a conduce si n-am primit nici un raspuns, cererea a fost facuta acum 3 luni.
Care este termenul de prescriptie al infractiunii prevazute de art. 78, al2. Cod rutier? In speta dosarul continand aceasta infractiunea se afla la parchet trimis de politie cu neinceperea urmaririi penale, poate interveni prescriptia in cazul in care dosarul se afla la parchet si nu se da nici o solutie?Multumesc anticipat!