avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Activitate simonica_roxy

Activitate simonica_roxy

Buna ziua!
Am depus in data de 24.03.2009 dosarul de somaj la una dintre agentiile teritoriale de ocupare a fortei de munca, deoarece nu am avut intocmit carnet de munca am depus impreuna cu dosarul o adeverinta care sa ateste vechimea mea in munca eliberata de societatea la care am lucrat, dosarul fiindu-mi inregistrat si prezentandu-ma lunar la viza carnetului de somaj. Cand m-am prezentat in luna a 5-a la vizat carnetul de somaj mi sa zis ca adeverinta care atesta vechimea trebuia vizata de catre ITM, am facut adresa catre ITM si mi-a eliberat o adeverinta cu data de 22.05.2009, dar la agentia de somaj mi sa zis ca dosarul meu va intra la plata somajului cu data de 22.05 (data ultimei adeverinte) si nu cu data la care a fost inregistrat dosarul respectiv 24.03.2009. Acum intrebarea mea este daca este corect sa se procedeze asa atata timp cat eu nu ma fac vinovata ca persoana de acolo nu a vazut ca adeverinta mea nu are viza ITM-ului si eu m-am prezentat lunar la vizarea carnetului de somaj, acesta fiind dovada mea ca dosarul afost inregistrat de la data de 24.03.2009, si ca ar fii corect ca drepturile sa mi se dea de la acea data, de ce mi sa luat in evidenta dosarul atata timp cat el nu ar fi fost complect.

Va multumesc si am marea rugaminte daca ma puteti ajuta cu un raspuns cat mai repede deoarece nu stiu cum sa procedez si ce sa fac sa nu imi pierd aceste drepturi.