avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters92532

Activitate ContSters92532

Răspuns la discuția Probleme radiere masina.
Buna ziua,
am avut o masina veche din 86 care era stricata in fata blocului.Intr-o zi a venit la mine din partea administratorului de bloc cineva care mi-a spus ca isi doreste rabla mea.I-am explicat ca este stricata si nu mai doresc sa o repar.Spunandu-mi ca este de meserie mecanic auto si ca o repara el l-am lasat sa ia masina si sa o duca la el la atelier .Dupa o saptamana a venit la mine acasa si mi-a spus ca a reparat masina si ca sa ii dau actele sa vada daca poate trece RAR.Mi-a dat niste bani (avans) si eu i-am inmanat actele masinii,urmand sa vina dupa ce trece de RAR sa facem actele si sa-mi achite restul de bani.Bineinteles ca nu a mai aparut de atunci.L-am intrebat pe administratorul blocului cum dau de el dar mi-a spus ca nu-l cunoaste si ca doar l-a indrumat catre proprietarul masinii!
Numarul de telefon pe care mi l-a dat nu este al lui iar cel care mi-a raspuns la acel numar mi-a spus ca nu-l cunoaste!
Intrebarea este cum pot radia masina? Sau sa merg la politie sa o declar furata?!?
Nu stiu cum il cheama si nici nu am mai vazut masina.Am verificat pe site-ul RARsi al asigurarilor si nu are nici asigurare nici verificare tehnica.Banuiesc ca nici nu mai exista masina,fiind piese de schimb sau la cineva care are o masina asemanatoare.
Va multumesc anticipat!