avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate Mastrantonis Adriana

Activitate Mastrantonis Adriana

buna...bogdan..consulta un avocat si vezi poate pote face ceva pe baza viciului de procedura...eu din cate am aflat din [pacate] recenta experienta este ca la IML[medicolegal] se iau 2 probe de sange la interval de 1 ora...de ce la tine nu.....nu stiu...succes....
=D>MULTUMESC RARES 85.....sa speram ca asa va fii...adica valoarea in momentul in care m-au oprit sa fie sub 0,80 pt.ca domnul politist de sectie a declarat ca am sanse sa ajung in instanta....sanse....daca asta considera el sansa...intre timp am aflat ca permisul a fost trimis la ambasada si ca nu poate fi anulat de autoritatile romane..in sfarsit un lucru bun...cel putin nu-mi pierd permisul...inca o data multumesc si toate cele bune.....
Dupa 3 ore dupa ce am consumat vin m-au dus la IML.politia de circa insa,fara accident ,a venit rutiera m-ia pus fiola 0,51 si a plecat.La IML au recoltat 2 probe de sange la 3 si 4 ore de cand am fost oprita.dupa o luna ma suna politistul si i-mi comunica rezultatul 0,75 si 0,90...i-mi spune ca a depus el cerere de recalculare si sa merg sa platesc si sa-i duc chitanta.Am platit.Au trecut alte 2 luni...sun la politie si i-mi spune ca nu a putut lua recalcularea pt.ca desi rezultatul a iesit trebuie semnat de conducerea IML si sta de o luna pe biroul directorului si nu a semnat inca.Intreb daca este necesar sa merg la IML sa aflu ce se intampla.mi se raspunde NU.Totusi eu am mers la Rutiera si am aflat ca nu este la ei dosarul si am mers si la IML si la Registratura am constatat ca nu s-a depus nici o cerere de recalculare din patrea politiei......CE SA CRED SI CE POT FACE???????daca puteti da un sfat rog sa nu ezitati...mintea mea este deja blocata si nu functioneaza....Permisul este grecesc dar eu am cetatenie Romana.....