avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Activitate sbgeorge

Activitate sbgeorge

bossman a scris:

contactati un avocat care sa va invete cum sa aruncati cocoasa in spatele administratorului!!! (se poate):D

Tocmai acum am terminat de vorbit cu avocatul. :)
timi a scris:

sbgeorge a scris:

eu nu am mai avut legatura cu aceasta firma decat atunci cand respectivul a avut nevoie de mine sa semnez la banca (pentru a obtine creditul).

Probabil ai semnat contractul de credit in calitate de fidejusor.
Prin urmare, daca societatea nu-si achita creditul, vei raspunde (in sodidar cu asociatul tau).

Da.. .#-o Aici este problema.
Buna ziua

Recent am primit prin posta o somatie din partea Corpului Executorilor Bancari.
Eu sunt asociat cu o cota de 49% intr-o firma, nu sunt administrator, iar administratorul are 51%.
Care sunt raspunderile mele, tinand cont ca eu nu am mai avut legatura cu aceasta firma decat atunci cand respectivul a avut nevoie de mine sa semnez la banca (pentru a obtine creditul), nu am drept de semnatura la banca (nu am putut retrage bani din banca) si nu sunt administrator. Doamna executor bancar, cu care am vorbit la telefon, a fost amabila si mi-a spus ca toti raspund in egala masura. Mi se pare abuziva aceasta abordare, tinand cont ca eu nu am avut niciun drept in acea firma, in afara de a fi actionar. Acum sunt tras la raspundere pentru incompetenta altora... :(
Multumesc