avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Activitate magda06

Activitate magda06

Răspuns la discuția accident rutier,plangere
expertiza medicala cat costa?difera de gravitate......|
Răspuns la discuția accident rutier,plangere
daca ar fi sa se impace cei doi soferi ca ar trebui sotul sa-i ceara ..luand in considerare cele mentionate sus....iar in prima faza 30 zile de stat cu ghipsul....si dupa depinde e ce va iesi la radiografie?cat a-ti cere daca ar trebui sa luati o hatarare(si avand in vedere..ca masina nu se incadreaza in platfon)?
am nevoie de niste sfaturi pt ca nu stiu cum trebuie sa procedam sa fie mai bine pt sotul meu....sotul meu a avut acum cateva zile un accident rutier ia iesit o masina (ford mondeo)in fata si a intrat in plin in ea soferul vinovat nu a patit nimic doar masina putin avariata(are casco si este luata in leasing din 2005)iar soferul(adica sotul meu)are piciorul drept in ghips(ceva de genul fractura de rotula in 3 locuri)nu erau probleme grave daca era doar in 2 locuri.trebuie sa stea o luna cu el in ghips si numai la pat decat la toaleta sa se deplaseze ptt ca este foarte grav...risca sa-i faca operatie daca nu are grija de el in ghips(asa au spus cei de la urgente)la celalalt picior o mare vanataie,si la mana la fel(nu sunt semnificative)varul lui care se afla cu el in masina a primit ingrijiri,dar nimic serios doar vanatai..iar alt pasager ot vanataila politie am depus plangere doar eu...botul masinii este facut zdrente incat nu acopera asigurarea de mi-a dat-o soferul vinovat(am mai avut acum 6 luni un ac rutier si se incadrase la limita)deci cei de la asigurari asigurari cel mai probabil imi va da dauna totale in jur de 40.milioane(super nova)sotul a vb cu soferul si exista deshidere la dialog pt o impacare si saa renunte la plangere..dar se abtin amandoi sa spuna cum si in ce fel.....nu stiu cum sa procedeze sotul meu...sa se duca la iml.....cel putin trebuie sa stea o luna acasa...masina este zdrente....el lucreaza particular in constructii fara carte de munca...deci sta acasa nu are nici un venit...si mai departe depinde cum evolueaza piciorul....avem si un copil mic....nu mai vreau sa iert asa de usor...acum 6 luni am iertat pe cineva sa nu-i suspende carnetul..si sau dat la fund cand nu puteam sa ne facem masina pt ca nu se incadra in platfon......daca il dam in judecata (care stiu ca va dura)cam cati bani am avea sanse sa castige .....s-ar putea cartea de munca sa fie o problema...nu stiu cum sa facem...efectiv trebuie sa fie cineva in preajma lui sa-l ajute sa se duca la toaleta si sa-si mute piciorul care inca il doare tratameentul pt 30 zile costa 6 milioane bani pe care din vina unui inconstient a trebuit sa-i dam pe injectii...si sa nu mai spn de bani de benzina pt masinile cu care ne-am tot dus la spital......