avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Activitate ccdcdl

Activitate ccdcdl

Răspuns la discuția proprietate dinainte de casatorie
Multumesc pentru raspuns. Locuim in casa mostenita de sotul meu, e singurul mostenitor. Sa inteleg ca nu am nici o sansa sa primesc credit prin programul PRIMA CASA?. Sincer, pe mine m-a surprins faptul ca a trebuit sa vina la Politia Cluj sa declare personal ca ma primeste in spatiu(la schimbarea buletinului meu), dupa 10 ani de casnicie, eu avand deja buletinul vechi la adresa sotului. Motivul a fost: apartamentul nu e proprietate comuna, e doar al sotului si chiar daca sunteti casatoriti, trebuie sa vina personal sa semneze.

Răspuns la discuția proprietate dinainte de casatorie
Multumesc pentru raspuns, (conform normelor de aplicare, asa mi se pare si mie logic: · Să nu deţină în proprietate o locuinţă, individual sau în comun, împreună cu soţii lor sau cu alte persoane), dar am sunat la o banca si mi s-a spus ca din moment ce sunt casatorita si sotul detine o proprietate nu ma incadrez in lege. Se considera proprietate comuna chiar daca a fost dobandita inainte de casatorie?
Buna ziua,

Intrebarea mea are legatura cu noua lege "PRIMA CASA". Sotul meu detine un apartament mostenit inainte de casatorie, eu nu am avut niciodata vreo proprietate si suntem casatoriti de 10 ani. Cand mi-am schimbat buletinul, a trebuit sa vina sotul meu personal sa semneze un act prin care ma primeste in spatiu, pentru ca eu nu detin in comun apartamentul cu el. Am dreptul sa primesc credit conform legii "PRIMA CASA"?
Va multumesc.