avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate madalina severin

Activitate madalina severin

Buna ziua. Am revenit sa va spun ca am castigat procesul....si ce m-a ajutat la dosar poate amanuntele vor fi de folos si altor persoane
-adresa primita de la cfr in care era mentionat ora la care trece trenul,ora la care se sprind semnalele luminoase rosii si incepe coborarea barierilor si timpul dintre momentul semnalelor sonore si auditive si cel a coborarii barierii-nu conicide cu ora la care au sris ei in procesul vb.Acesta hartie am obtinut-o in urma unul mail la cfr.
-cazier permis (in 14 ani de carnet nici macar un adver.)
-pozele la trecerea la nivel cu calea ferata
-fetita mea de 17 ani martora(era in fata cu mine in masina )
-politia nu a avut filmare ,martori .....a fost doar interpretarea lor
Deci cu ambitie si perseverenta exista sperante si la trecerea la niv cu calea ferata
Barierele au coborât in urma mea la 5-6 secunde .... am sis pus agentului când m-a oprit ca acest lucru și el a și văzut .... dar .... voi reveni sa relatez ce s-a întâmplat pana la urma .
Aceea trecere la nivel cu calea ferată are bariere automate fiind pe un drum județean . Timpul dintre apariția semenului Rosu și începerea coborârii barierelor este unul de 5-6 secunde . Ar fi util dacă as filma trecerea exact din momentul apărători semnalelor rosii pana la coborârea barierei ? Îmi v-a primi judecătorul aceasta filmare ca și mărturie ? Va mulțumesc !
PS . Avocatul de care va spuneam a spus ca nu am nici o șansa sa câștig și ca este o pierdere de timp ... pt el și mai mare
Aceea cunoștința pe care o avem se ocupa cu cazuri” grele “ care aduc câstiguri mari și la care este sigur ca nu v-a pierde .... prin urmare nici măcar nu a vrut sa își bată capul sa întocmesc contestația . In privința pv va pot atașa o poza dacă ma și ajutați cum sa o fac .
Am conturat deja o contestație cu tot ce am găsit pe net și am crezut ca îmi este util . Voi încerca luni sa găsesc la un cabinet pe lângă Judecătoria Prahova pe cineva care sa ma sfătuiască mai mult ce as mai putea trece sau ce nu in contestație .
Mi-au fost de folos fiecare idee de aici ... și va mulțumesc .... iar cea cu poza barierelor este una ff buna .
Avem o cunoștința avocat și când i-am povestit mi-a spus ca contestația o fac doar pt a mai lungi treaba pt ca nu exista șanse de câștig in instanța la trecere la nivel cu calea ferată . Eu nu ezit nimic dar pana luni nu am ce face și încerc sa ma informez cât mai mult ... am conturat schița contestației și luni voi caută un cabinet de avocatura ( poate specializați pe pv ) sa ma ajute dar nu cred ca dacă am mai multe informații nu sunt bune iar scopul acestui sait este de a discuta și a găsi cât mai multe variante ajutătoare ... nu de a da in cap omului ca a greșit ( cu sau fără voie) . Eu va mulțumesc fiecăruia in parte pt orice gând sau informație de orice natura !
Am încercat sa contactez CFR pe o adresa de mail poate acea cale ferată are camere sau poate au programul când bariera a fost pusă pt ca chiar înainte sa trec m-am uitat la ceasul mașinii și era 15.07 și procesul vb este la 15.15 . Dacă cineva știe exact unde ma pot adresa CFR mi-ar fi de mare folos .
Și as mai avea o întrebare ... in cazul in care pierd procesul pe lângă faptul ca voi avea carnetul suspendat 90 zile , ca trebuie sa dau examen și sa plătesc amenda se mai Adaugă ceva ? Va mulțumesc !
Ma puteți ajuta unde as putea face cerere la regiona .... eu aparțin de Prahova și am trecut tot calea ferată din Prahova
Ma puteți ajuta unde as putea face cerere la regiona .... eu aparțin de Prahova și am trecut tot calea ferată din Prahova
Am mers aseară la sediul poliției de pe raza unde am fost oprită și am ridicat procesul verbal , l-am semnat și am scris la mențiuni “luminile roșii de la nivelul cu calea ferată s-au aprins când deja eram angajata in trecere “ nu știu dacă ma ajuta la ceva . In procesul vb scrie ca am traversa când erau luminile aprinse de culoare roșie .. nu este menționat nimic de bariere . Am sa fac contestație luni și sa încerc sa văd ce pot face . Voi plăti și amenda tot luni .