Vecinul nostru este bolnav mintal,este batrin,umbla in baston,cind bea cinta si zbiara de unul singur continuu zi si noapte cite trei zile in sir,chiar daca nu credeti asa este!Se leaga de toata lumea ,chiar si de vecinii de linga bloc si ameninta si este foarte ticalos,ma scuzati dar asa este!
Desi impotriva lui nimeni nu face reclamatie ca tipa ,ameninta,si se leaga de oricine,el face tot felul de ticalosenii si zice ca ba il deranjeaza zgomotul robinetului de la vecini,ba usile cind se inchid,desi el trinteste usa lui de se darima peretii:si chiar s-au crapat,si a amenintat un vecin ca-i otravste ciinele care bietul de el a fost pus sa-i apere gradina vecinului de peste drum de bloc si care sta la casa!Dupa amenintarea respectiva nu se stie cum bietul ciine ,foarte cuminte si bun,a disparut din gradina care era inchisa cu lacat!
Se pare ca el asa schiop si rau cum este a facut ceva,ori impreuna cu un altul(aduce boschetari in bloc care beau cu el in apartament!) a tot umblat la gardul gradinii respective si l-a rupt si probabil a speriat ciinele si l-a obligat sa iasa pe acolo daca nu cumva doamne fereste a facut altceva!Am uitat sa va spun ca gardul gradinii este chiar linga platforma de gunoi a blocului si diversi au tot sprijinit canapele de gard,diverse gunoaie le-au mai aruncat si in gradina,si normal ca bietul catel apara de cite ori boschetarii si cei care cauta in gunoi il speriau se urcau pe gard pentru a culege mere,cirese!
Dar va rog sa-mi spuneti ce se poate face impotriva acestui vecin ticalos, in primul rind pentru ce a facut ciinelui,apoi pentru ca se leaga de toata lumea si pentru zbieretele lui si dubiosii pe care-i primeste in bloc,in apartament!Sotia si fata lui l-au parasit demult!Nimeni nu vrea sa faca nimic pentru ca le e firica de el!
Vreau sa -mi spuneti ce sa facem legal si fara sa stie cine i-a facut-o pentru ca e un mare ticalos!Cum poate fi internat undeva macar la boli mintale de unde sa nu mai iasa sau sa fie inchis pentru ca sa nu mai faca rau nimanui!El locuieste tolerat,deoarece apartmentul este numai pe numele fiicei lui!
Si mai am o intrebare:cum se poate face mutarea platformei de gunoi de linga gardul gradinii respective ,ea fiinde doar la vreo 5m de bloc si mai putin de casa vecinului cu gradina stiind ca distanta trebuie sa fie de 10m!