avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Activitate mihai82

Activitate mihai82

Răspuns la discuția plata spitalizari
nu victima no deschis dosar de daune si in proces o fost chemat si asiguratorul dupa cum am mai spus in sentinta is trecut cu asiguratoru pt plata despagubirilor civile si morale dar la despagubirile civile pt spital sunt trecut numai eu
Am avut un accident de masina in urma caruia soferul masini cu care mam ciocnit o fost grav ranit . Ma dat in judecata si in sentinta scrie asa " In baza art14, 346 Cod procedura penala obliga pe inculpat la 15.424,763 lei despagubiri civile catre partea civila Spitalul Clinic Judetean de Urgente Timisoara, reprezentand cheltuieli de spitalizare.
Intrebarea mea este eu trebuie sa platesc spitalizarea chiar daca am avut polita de asigurare ?(Conditile contractuale sunt prevazute in normele privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de autovehicule aprobate prin ordinul presedintelui comisiei de supraveghere a asigurarilor nr. 113133/2006) unde este prevazut ca firma de asigurara plateste si spitalizarea tin sa precizez ca la daunele morale si civele era trecut si asiguratoru si ca acum am primit scrisoare de la spital ca daca nu duc dovada a plati ma baga in executare silita