avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters95756

Activitate ContSters95756

Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
cristinaotava a scris:

Nu vreau sa dau idei. Ma refer sa nu dea chestii inaplicabile in practica

:hm:
damora_hermosa a scris:

Despre acele sinteze, eu personal consider ca sunt bune in masura in care mai citesti pe langa si din tratatele clasice ori macar o data in viata sa fi facut asta (cititul tratatelor cap coada) Trecand peste greselile remarcate cu totii, sunt folositoare ca iti poti fixa in minte foarte clar ce anume trebuie scris la un subiect. Eu, pentru ca am avut experienta anului trecut, am luat fiecare subiect in parte (din cele care s-au dat) si am verificat continutul expus in cartile de sinteze, urmarind daca picam pe barem daca scriam din cartile alea. Si sa stiti ca da. Aspectele punctate de barem, se rageseau acolo intr-o proportie de cam 90%.
Dar, sa nu uitam ca vorbim de anul trecut iar examenul nu este la fel acum ca anii trecuti si deasemenea sa nu uitam ca, asa cum am mai spus, NU CONTEAZA CAT VOM SCRIE, CI VA CONTA CE ANUME VOM SCRIE....
Spor!

Atunci spune-mi si mie, te rog, cand vei avea timp, ce anume se urmareste la circulatia juridica a terenurilor!! #-o :vishenka:
Eu am cateva subiecte care ma omoara!!!!!!!! #-o In rest vreau sa cred ca stiu!! Vreau....=D>
Voi va dati seama ca saptamana viitoare pe vremea asta vom fi liberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :yeah: :yeah: :yeah: ...... si fericiti!!! (stiu eu.. presimt.. :P)
Oricum, cu siguranta nu voi sta pe un site si-i voi speria pe cei care au un examen dificil in fata!! :confused:
Pacat ca nu a existat si acolo cineva care sa ne sfatuiasca!!! :tooth:
:rolleyes: Eu vreau sa cred ca dupa ce voi termina examenele nu voi mai sta in fata calculatorului vineri seara!! :))
Eu azi am terminat pc si org.. Nu cred ca mai am timp de penal.. De maine vreau sa repet civilul.. Si cred ca dupa fiecare examen voi mai trece inca o data prin materia pentru a doua zi.. Cred in ingrasatul in ajun! :P
anylad a scris:

domnule dan vasile, o prima nelamurire... dv dati acum examenul de admitere in profesie?
si o a doua... care este scopul intrebarii dv?
consider ca un avocat inteligent (sau consilier juridic) trebuie sa se gandeasca si la impactul psihologic pe care il au afirmatiile sale asupra persoanelor cu care interactioneaza. dar, desigur, nu este decat parerea unui canditat la examenul de admitere care s-ar putea sa nu ia nota 7 la subiectele "propuse" .

=D> :dance3: :dance4: :clapping: :yeah:
I know I can! I know I can!! Asta am zis inainte de licenta... si... am putut!! :yeah: