avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate chaka935

Activitate chaka935

Se poate ca el sa nu accepte tranzactia? ce se poate intampla in acesta situatie?
Eu ce ar trebui sa fac??:wassat:
Cum adica o tranzactie in fata instantei? Ar trebui sa ii dau o suma de bani in fata instantei sa vada ca doresc sa achit datoria?:wassat: ca nu stiu. Problema e ca eu nu am acum sa ii dau nici un ban, ce s-ar intampla in aceasta situatie??
Daca la primul termen al procesului ma prezint si zic ca pot sa ii dau banii doar in 2-3 luni ,mai are sens procesul?
Ce se poate intampla in acest caz?
Cred ca ati inteles gresit, eu chiar am intentia de a-i inapoia banii,doar nu am cum sa ii dau acum si de aici s-a ivit toata neintelegerea.
Multumesc domanei Matei Tamara pentru recomandarea de a urma sfaturile colegilor.
Problema e ca eu am fost dat afara de la locul de munca acum 1 luna, si m-am angajat sapt treucuta,iar pentru a face un credit e nevoie de cel putin 3 luni vechime la locul de munca si de asta nu ii pot da banii acum.
Chestia e ca noi ne-am certat urat si doreste sa ii dau banii sapt asta, in caz contra vom merge la judecata.
Singurul lui obiectiv este razbunarea,nu banii il intereseaza.
Eu ce ar trebui sa fac in acesta situatie?
Singura lui dovada sunt martorii,credeti ca are vreo sansa de castig ?
Va rog sa imi spuneti si care sunt demersurile pentru a ajunge la judecata, si daca e vreo sansa ca judecatorul sa nu accepte cazul.:(
El poate dovedi existenta unei relatie stranse de prietenie intre noi. In acest caz se poate lua in considerare proba cu martori?
Cam ce demersuri ar trebui sa faca el ca sa se ajunga la judecata.
E posibil ca judecatorul sa nu accepte cazul,(sau ceva de genul)?
Martorii,ar trebui sa fie de fata atunci cand noi am vorbit? Sau martori te referi la persoane care au auzit de datorie?
Datorez o suma de bani (100 mil) la un coleg care mi i-a imprumutat pentru a plati o datorie la banca, nu am nici un angajament scris cu el ,eu nu pot sa ii dau banii acum,decat peste 2 luni, iar persoana in cauza ma ameninta cu un proces. Are vreo sansa de castig? Ce ma sfatuiti sa fac?

Va rog sa ma ajutati :(