avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate gabriel.mihai

Activitate gabriel.mihai

Prin "el " ma refeream la clientul agentiei . Am putine cunostinte in acest domeniu,dar din cate stiu , eu trebuie sa emit o factura pentru a incasa o anumita suma.Si ma intrebam daca este o problema daca clientul nu este pfa sau srl .
Sa inteleg ca fiind activitati ocazionale nu este nevoie de contract de munca ? Ce fel de contract trebuie facut in acest caz ? Multumesc.
Incasarea banilor de la client , sa se faca prin intermediul agentiei (aici s-ar ridica problema ca el nu este persoana fizica autorizata sau srl ? ) , iar pe baza acelui contract ,sa platesc si fata,este posibil asa ?
Angajarea este obligatorie ? nu poate merge ceva de genul unui contract de "impresariere" ? fata sa aiba un contract cu agentia,si eu pur si simplu sa iau un comision din clientii gasiti prin intermediul agentiei . pentru a evita angajarea propriu zisa.
Buna ziua.
As dori sa stiu daca deschiderea unei astfel de agentii este legala . Subliniez faptul ca este vorba de dame de companie ,ceea ce nu implica relatii sexuale platite,ci doar insotirea unor oameni in diverse locuri. Am incercat sa caut si eu in lege ,dar nu gasesc nimic pe acest subiect.