Consiliul de administratie al societatii este format tot din noi ( cei doi fosti administratori ), dar actionarul principal care detine peste 50% din actiunile societatii nu raspunde la convocari. Vrem sa stim daca noi fostii administratori mai avem vreo obligatie , mai convocam AGEA sau asteptam decizia majoritarului......
Multumesc mult
Am facut convocari in ultimii doi ani in care ceream schimbarea administratorilor sau dizolvarea societatii avand in vedere ca nu mai avem activitati comerciale. In urma convocarilor nu am reusit sa adunam majoritate si astfel s-a amanat orice decizie.Convocare cu mentiunea ca expira mandatul nu am facut.....
Am fost administrator la o Societate pe Actiuni, madadul a expirat de curand.Societatea nu mai are activitate comerciala de doi ani cu acordul actionarilor majoritari. Sunt actionar in societate dar nu majoritar. Avand in vedere ca nu mai doresc sa fiu administrator si faptul ca in ultimii doi ani am convocat AGEA de mai multe ori unde am cerut schimbarea administratorului , mai trebuie sa convoc AGEA sau actionarii majoritari trebuie sa convoace AGEA pentru numirea altui administrator ? Va multumesc...