avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Activitate adina_georgiana07@yahoo.com

Activitate adina_georgiana07@yahoo.com

am fost la angajator si i-am spus frumos ca daca nu imi da toti banii din salariu ii fac sesizare la itm. si raspunsul lui stiti care a fost? ca el este smecher si ca pot sa ii fac eu reclamatie unde vreau si pe ce suma vreau eu ca si asa reclamatiA NU O SA AJUNGA UNDE TREBUIE K ASA VREA EL
ADEVARUL ESTE K STIU SI EU CA ARE "PILE" PT CA IN MOD FRECVENT DADEA CATE UN PLIC DE BANI PE LA FIECARE CARE VENEA CU CATE O AMENDA. UNII ACCEPTAU ALTII NU.
va multumesc mult pentru ajutor
cat de curand o sa il pun in practica
am lucrat 2 luni la un hotel in program de 24 cu 48h . m-a tot dus cu vorba ca imi face CIMsi nu s-a mai intamplat. evident ca banii nu-i dadea la timp si din 2 luni cate lucrasem imi daduse banii pe o jumatate de luna ca cealalta jumatate era garantia si banii de a 2a luna nu ii avea. i-am cerut si a zis k nu ii plac angajatii care isi cer drepturile si care gandesc si la inceput negociasem sal de 1000lei luna net. acum pe a doua luna nu vrea sa imi dea decat 800lei. cum demonstrez la itm ce salariu am negociat ca sa imi pot recupera banii? ca eu semnam facturile pe tura mea, dar CNP, seria si nr de buletin erau cele ale unei singure anghajate cu CIM. LA FEL E SI CAZUL CELEILALTE COLEGE. Din 3 semnaturi doar una are date reale.