avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate stefandan

Activitate stefandan

Răspuns la discuția Contract apa rece
buna ziua....eu stau la un bloc de 7 scari cu 4 nivele ....in fiecare luna pe o scara asociatia baga pierderi de 40 mc lunarin functie de nr de locatari.la toate 7 scari se aduna in jur de 300 mc de apa pierderi:stunned: .este posibil asa ceva 300 mc este schimbarea apei la un strand lunar.ce ar fii de facut ?unde este aceasta pierdere ?300 mc de apa pe conducte nu cred ca este si daca ar fi fost se evalua o singura data cind au montat apometru la intrarea in bloc,aici ete lunar aceasta perdere,nu ai inteleg nimic,nu are logica.concluzia mea este ca se fura de se rupe. va multumesc !
Răspuns la discuția asociatia de proprietari
socrul meu face cerere de scazamint de la plata intretinerii pt mine,sotie si copil in fiecare luna.am cererea de scazamint de pe luna respectiva semnata de 3 locatari "sef"de scara,presedinte si administator si m am trezit cu 6 persoane la intretinere,ce sa mai spun.am adus si dovezi de la asociatia de proprietari de unde locuiesc cu semnatura si stampila si pt luna asta am vb cu presedintele si a spus ca trece mai putine persoane pina ce se scad cele 3 fapt care nu s a intimplat.asta cred ca este rautate pt ca le pun prea multe intrebari.referitor la apa,20 de apartamente consuma 40 de mc de apa iar pierderile sunt de 42 de mc.am intrebat unde este pierderea de apa si administratora a spus ca are dreptul prin lege sa bage pierderi de pina la 8 mc de persoana. mai pot face ceva acum sa scada acele 3 pes pe care cu buna stiinta au gresit ?!
buna ziua ! am o mica mare problema pe care sper ca impreuna cu dv sa o pot lamurii.luna trecuta am fost trecut cu 6 persoane la intretinere,real locuiesc 3.unde ma pot adresa sa lamuresc aceasta problema pt ca nu vor sa repare greseala ?! va multumesc !
Răspuns la discuția Cont asociatie
buna ziua ! am o mica mare problema pe care sper ca impreuna cu dv sa o pot lamurii.luna trecuta am fost trecut cu 6 persoane la intretinere,real locuiesc 3.unde ma pot adresa sa lamuresc aceasta problema pt ca nu vor sa repare greseala ?! va multumesc !