avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Activitate geanina81

Activitate geanina81

Răspuns la discuția pentru indrumare
ambii parinti (mama romanca si tatal italian) locuiesc in Italia..au acelasi domiciliu(in Italia), doar ca nu sunt casatoriti...copilul poarta numele de familie al tatalui (italian)..mama poarta in continuare numele de familie al parintilor ei...care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurga mama copilului in cazul in care vrea sa-si creasca singura copilul?stiu ca in Romania copilul minor este incredintat, de regula, mamei.Dar in acest caz?ce este de facut? multumesc pt raspunsul dat anterior!
Răspuns la discuția pentru indrumare
ei nu sunt casatoriti...locuiesc impreuna, au acelasi domiciliu in acte dar nu sunt casatoriti...copilul este mic , are 2 ani si poarta numele de familie al tatalui italian...in cazul unui proces cine castiga? tatal italian sau mama romanca?
buna ziua..cer indrumarea unui specialist..va rog..am o prietena romanca care are un copil de 2 ani cu un italian...copilul poarta numele de familie al tatalui(si cetatenie italiana)...adresa trecuta in certificatul de nastere al copilului este cea a tatalui...ei nu sunt casatoriti...nu au acte impreuna..in cazul in care se vor desparti copilul cui ramane?tatalui sau mamei??