avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate robert visoiu

Activitate robert visoiu

Si sotia mea a obtinut la examenul de titularizare la disciplina Limba si literatura engleza nota 6,80 .Dupa ce a facut contestatie aceasta nota a fost micsorata cu 0,10 .Binenteles ca s-au inteles comisiile de corectare ca sa-i micsoreze nota deoarece a avut tupeul sa faca contestatie.Retineti faptul ca cu nota 7 se titulariza si numai la cele 2 subiecte de literatura care cumulate erau 6 0 de puncte a scris 9 pagini si dupa consultarea baremului merita nota 8,20.
Am inteles din raspunsul de mai sus ca in termen de 30 de zile trebuie solicitat de la Inspectoratul Scolar Judetean anularea deciziei Comisiei de corectare .Dar noi nu avem decat niste fotografii facute de pe listele cu rezultatele de la titularizare si de la contestatii, nu avem nicio decizie.De unde se poate lua aceasta decizie? Si nu stiu daca Tribunalul Covasna are sectie de contencios administrativ sau trebuie mers la Brasov ? Rog pe aceasta cale ca toti cei care au fost nedreptatiti de aceste comisii de corectare la examenul de titularizare sa se uneasca sa faca ceva pentru ca pe viitor sa se gaseasca un alt mod de corectare (eventual pe loc) pentru ca sa se termine odata cu CORUPTIA din invatamant.Ajung sa predea la catedra niste oameni care nu stiu sa se exprime in limba romana (exemplu:tiutulara la lb.romana de anul acesta cu 7,75 care nu poate spune o fraza in lb.romana) Si ar mai fi multe de spus .Sotia mea e cu nervii la pamant si a spus ca vrea sa renunte sa intre in Invatamant dar i-am spus ca daca la Facultate a luat 9,50 la Licenta la Limba si Literatura Engleza la o profesoara de"temut" atunci trebuie sa ne luptam cu mafia si coruptia cel putin pana la anu.Daca nu reusim nimik atunci ne vom alatura si noi acestei " mase" corupte.