avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate alina03

Activitate alina03

Multumesc tuturor colaboratorilor pentru raspunsuri si pe scurt am sa va relatez faptele.
Copilul meu a fost lovit de un individ cu un par si nu exagerez cu un par de 2 metri pe motiv ca mai multi copii fac galagie si el nu se poate odihni(copii,adica 5-18 ani).Individul nu a venit niciodata la noi sa stam de vorba, adica sa ne impacam.
A adus martori de pe strada si o batrana de 70 ani.Dupa intalnirea martorilor cu ofiterul care instrumenteaza cazul batrana sta pe strada si striga dupa copii:e rezolvata treaba la politie, am eu grija de pielea voastra.
Eu m-am intalnit de doua ori cu ofiterul si de fiecare data s-a terminat cu tipete si urlete.Din partea lui au fost afirmatii de genul:
-nu cu parul doamna,eu ieseam cu drujba si-i taiam
-daca le mai luati apararea le fac dosar penal pentru tulburarea linistii publice
-lasa ca va aranjez eu,o sa stea politia pe voi pana va prind
Acum,dumneavostra ce intelegeti de aici si ce credeti ca ar trebui sa fac?

sunt partea vatamata intr-un dosar de cercetare penala pentru vatamare si distrugere.Politistul care instrumenteaza dosarul nu este impartial.sunt tratata ca si cum as fi eu inculpatul.ce pot sa fac sa-mi mute dosarul la alt ofiter care sa instrumenteze dosarul?o cerere catre sectia de politie e suficienta si daca da ce trebuie sa contina?va multumesc.