avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Activitate RBF

Activitate RBF

Răspuns la discuția Pensie de urmas
Da s-a rezolvat, a fost o chichita administrativa, tipic romaneste...dar tot e o problema ca o sa primesc pensia de pe luna aceasta de abia la sfarsitul lui noiembrie dupa 24 :( Asta e tara in care traim, o tara de 2 lei :|
Buna seara. Revin din nou pe acest forum intrucat azi trebuia sa primesc pensia de urmas de care beneficiez, dar surpriza, NU a mai venit, fara niciun fel de explicatie doar ca nu a mai venit. Tin sa precizez ca m-am inscris la masterat in septembie, iar la inceputul lunii octombrie am dus o adeverinta care sa ateste acest lucru la Casa Judetenea de care apartin, iar cand am intrebat daca este totul in regula, functionara de la ghiseu mi-a spus ca ea nu stie, o sa vad eu daca e ok sau nu, si din cate vad, nu este ok. Oricum maine o sa dau o fuga pana la Casa de Pensii sa clarific aceasta situatie, deoarece cred ca mi s-a facut o nedreptate. Am citit si rascitit legile si ordinul respectiv si tot ce tine de pensia de urmas si nu vad nici o sitatie plauzibila ptr care sa imi sisteze pensia. Oricum, daca v-ati confruntat cu o situatie asemanatoare va rog nu ezitati sa scrieti aici. Va multumesc ptr. timpul acordat. Numai bine. La revedere!!
Buna. Am citit pe scurt ce se discuta pe aceasta tema si vreau o confirmare. Pana la urma pensia de urmas se acorda si pe parcursul anilor de masterat, intrucat vreau sa ma inscriu in aceasta toamna. Multumesc anticipat. Numai bine!!