avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Activitate flavy05

Activitate flavy05

Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Dana Avram a scris:

srlunbr a scris:

captivislex a scris:

Faceți distincția între examenele și concursurile organizate de Ministerul Educației și Cercetării....sau cum s-o fi numind acum....și examenul de admitere în barou sau concursul de la INM. Astfel, în anexa 1 din Decizia 268/2007 a UNBR se precizează că:
Art. 1. - (1) Primirea în profesia de avocat şi formarea profesională iniţială
pentru dobândirea titlului de avocat definitiv se realizează prin Barouri.
(2) Primirea în profesia de avocat se obţine pe baza unui examen organizat
de Barou în temeiul art.16 alin.(1) din Legea nr.51/1995 privind organizarea şi
exercitarea profesiei de avocat (în continuare Lege) ...
Pe cale de consecință nu se aplica regulile de la corectarea respectiv recorectarea lucrărilor din învățământ.

Si asta va gudura mult, nu? atunci spune tu, cum ne-ati corectat lucrarile? Pe ce baze ne-ati furat din puncte?? Voi nu vedeti ca suntem pe aici oameni care s-au straduit sa invete sa devina buni avocati si uite ce-au primit?? Am un prieten care si el a dat, din prima a picat si la recorectari si-a aranjat si a intrat, altfel no hope - clar! Ca si in masonerie, tre' sa te prezinte careva, altfel nu intri.

Azi am depus o noua plangere la UNBR
Nu stiu de ce, dar am impresia ca pe acest forum sunt si persoane care doar zic ca au avut lucrari foarte bune.......nu s-au formulat prea multe plangeri la UNBR, de unde rezulta ca cei care nu sunt foarte siguri pe cunostintele lor nu au formulat plangeri
daca aveti incredere in voi, in ceea ce ati scris la acest examen, formulati plangeri.
Cu cat exista mai mult plangeri formulata cu atat o sa fie mai bine pt noi.
Sau se doreste punerea in aplicare a principiului romanesc _ lasa sa faca ei, si imi rezolva si mie situatia_
FORMULATI PLANGERI!!!!!!

Dana, ti am trimis un mesaj privat privind formularea unei plangeri catre UNBR, daca potzi sa imi raspunzi te rog. Multumesc anticipat.
respins a scris:

Pe de alta parte, presedintele UNBR, Gheorghe Florea, a declarat ca luni au fost inregistrate trei sau patru plangeri legate de examenul din luna septembrie. Florea a precizat ca plangerile celor nemultumiti de rezultatele la examen pot fi solutionate numai de catre Consiliul UNBR, forul competent sa rezolve astfel de cereri. Totodata, presedintele UNBR a precizat ca o convocare a Consiliului pe o astfel de problema nu a mai fost facuta din anul 2001.

Pai haideti sa-i dam sute de plangeri !!!!

pai haideti!!! Cine mai merge azi sa depuna plangere?
zeko a scris:

sambata seara,duminica sau luni se afiseaza!deja e bataie de joc

daca nu marti, sau cel mai tarziu miercuri sau joc :closedtopic:
Mi s-a tocit tasta F5 de cate ori am dat refresh pe pagina BB....#-o poate poate se va afisa azi sau maine... :((
Stiti cumva cand se vor afisa rezultatele finale, adica rezultatele privind contestatiile?:-/
Răspuns la discuția sinteze admitere barou
Va rog frumos as dori si eu sintezele pentru admitere
flavy05@gmail.com

Va multumesc anticipat