avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Activitate marianch

Activitate marianch

Răspuns la discuția Credit de nevoi personale
roza_roza414 a scris:

Cu tot respectul cititi punctul 1.unde am scris ce trebuie sa cunoastem pentru a raspunde la punctul 2.al dumneavoastra.

O seara excelenta,

Rozalia Ghiuleanu

Multumesc f mult , am citi pct. 1 ..... nu mi se rapunde pozitiv la notificare .. ajung in instanta ... pierd .... si aici sunt intrebarile de la punctul 1. Am crezut ca ceva mai simplu ... si la pct. 1 nu ati scris ce trebuie sa cunoastem ci cum treb sa trimit notificarea .. eu asa am citit..
Multumesc.
Răspuns la discuția Credit de nevoi personale
multumesc .... si totusi intrebarile de la punctul 2 ......
Buna seara!
Imi cer scuze daca subiectul a mai fost discutat.
Am un credit de nevoi personale de 20000 euro, fara giranti, fara garantii
De 2 ani de cand am creditul, cu dobanda variabila, rata a crescu o singura data, fara a scadea asa cum a sczut dob de referinta. Acum vreau sa le trimit o notificare prin care sa le cer revizuirea dobanzii si diminuarea unui comision de risc care este de 60 euro/luna. Am fost la banaca sa vorbesc si ridicau din umeri. Pt refinanatare (pt a beneficia de o dob ma mica) nu mai indeplinesc conditiile, deci platesc un credit pt care nu indeplinesc conditiile. Nu detin bunuri imobile sau mobile.
intrebari:
1. Notificarea poate fi trimisa de mine sau trebuie printr-un avocat
2. in cazul in care nu raspund favorabil la ce le solicit prin notificare si nu le mai platesc ce se intampla? (poprire pe salariu? cat? si asta se intampla printr-un proces in instanta?)